Tatoeage verwijderen: 50% korting op 1ste behandeling - Klik hier

Zomer peeling: 3 Rose De Mer peels à €379 (t.w.v. € 447) + gratis Cleanser cadeau - Klik hier

Laserontharing: Bij bikinilijn of onderbenen, oksels gratis (t.w.v. €85) - Klik hier

Cryo: 3 behandelingen van €747 nu voor €575 - Klik hier

Summerbody

De zomer komt eraan! In de zomer worden onze dikke winterjas en lange broeken omgeruild naar jurkjes, korte broeken en zwemkleding. Dat betekent ook: weg met die gezellige wintervetjes en het omarmen van onze zachte haarvrije benen. Ben jij al klaar om de zomer in te gaan? Even enkele tips om jou helemaal klaar te stomen voor de zomerperiode.

Beharing

Wie wil er nu niet haarvrij zijn voor de zomer? Ongewenste haargroei is toch altijd een zorg extra wanneer de zon eraan komt. Voor het verwijderen van haren bestaan er veel verschillende mogelijkheden zoals scheren, epileren en harsen. Het nadeel hiervan is dat dit voor irritatie van de huid kan zorgen en dat dit vaak herhaald moet worden. Er zijn ook mogelijkheden voor definitieve haarverwijdering, dit is mogelijk door middel van lasertherapie en IPL. Op de behandelde plekken wordt ongewenste haargroei tot gemiddeld 85% verminderd. De haartjes die nog terugkomen zijn dunner én zachter. Het resultaat: veel minder kopzorgen over al die haartjes deze zomer!

Naast haargroei kunnen we ook last hebben van vaatjes op de benen. Dan denken we aan de kleine blauwe en rode vaatjes die de aandacht trekken wanneer onze benen weer meer zichtbaar zijn. Deze zijn makkelijk te behandelen door middel van een laser. Tijdens deze behandeling zorgen we er voor dat de eiwitten in de bloedvaatjes stollen en gaat het lichaam langzaam het vaatje afbreken, waardoor ze uiteindelijk niet meer zichtbaar zijn.

Slanke lijn

In de winter hebben we onze gezellige winterkilo’s er gratis en voor niets bij gekregen. In de zomer zijn we deze liever kwijt dan rijk. Alleen is dit makkelijker gezegd dan gedaan.

Als jij je veel fitter wil voelen voor de zomer en enkele kilo’s wil afvallen is de Vegan Detox van ScKIN perfect voor jou. Dit is een tiendaags programma waarin je een stofwisselingsswitch maakt en ervoor gaat zorgen dat het lichaam in staat is om gifstoffen af te voeren die we van nature uit niet zelf kunnen afbreken. Tijdens deze detox eet je vier dagen volledig vegan en is het juist de bedoeling om heel veel te eten. Daarnaast is het van belang om goed te bewegen en te zweten om de afvalstoffen die in de vetcellen zitten los te maken.

Met behulp van de supplementen en supergreens komen de gifstoffen vrij, die niet vrij komen tijdens gewone diëten, die worden afgevoerd. De supergreens zit boordevol met ingrediënten die een mix zijn van groeten, fruit en kruiden. In de supplementen van de detox zitten multivitaminen en aminozuren die onder andere zorgen voor vetverbranding en verminderen van roodheden in de huid.

Naast het fitter worden en afvallen heeft de Vegan Detox ook een positief effect op: 

Heeft u vooral last van plaatselijk lichaamsvet dat u niet verminderd krijgt door de sporten of een gezond dieet? Dan kan cryolipolyse voor u de oplossing zijn. Er wordt hierbij een koeling gebruikt om plaatselijk vetcellen van 20% tot 30% te verminderen. Deze behandeling kan op verschillende lichaamsdelen uitgevoerd worden zoals buik, love handels, dijen, rug en bovenarmen. Tijdens de behandeling worden de vetcellen gekoeld tot -9°C, waardoor de vetcellen vervolgens op een natuurlijke manier door het lichaam afgebroken kunnen worden zonder onderliggend weefsel te beschadigen. Een goede oplossing om van de laaste vetjes af te geraken voor de zomer.

Vragen over bovenstaande behandelingen?

Aarzel niet om contact ons op te nemen, graag staan we klaar voor al uw vragen te beantwoorden en u klaar te maken voor deze zomer.

Logo Dermamedic