Tatoeage verwijderen: 50% korting op 1ste behandeling - Klik hier

Zomer peeling: 3 Rose De Mer peels à €379 (t.w.v. € 447) + gratis Cleanser cadeau - Klik hier

Laserontharing: Bij bikinilijn of onderbenen, oksels gratis (t.w.v. €85) - Klik hier

Cryo: 3 behandelingen van €747 nu voor €575 - Klik hier

Combinatiebehandelingen bij DermaMedic

Combinatie-behandelingen bij DermaMedic

Uniek, snel en effectief

Wil jij meerdere huidproblemen tegelijkertijd aanpakken? Dan is een pakket combinatiebehandelingen voor jou de beste keuze. Door verschillende technieken tijdens een behandeling te combineren neemt de effectiviteit toe, bespaar je tijd én ben je voordeliger uit.

Next level resultaat in minder tijd

Toen Carola Lemmens, eigenaresse en huidtherapeut van DermaMedic, ontdekte dat het resultaat van een behandeling zichtbaar toeneemt als je verschillende technieken met elkaar combineert, besloot zij exclusieve combinatiebehandelingen te ontwerpen. Speciaal voor de drukbezette man of vrouw die maximaal resultaat wil behalen in minder tijd. Wil jij weten wat een combinatiebehandeling voor jouw huid kan doen? Boek dan nu een vrijblijvende afspraak.

Voordelen van een combinatiebehandeling

Voordelen van een combinatie-behandeling

Een combinatie van technieken, afgestemd op jouw huid

Tijdens een combinatiebehandeling maken we gebruik van technieken die elkaar versterken. Dat kan bijvoorbeeld een medische peeling zijn, microneedling, IPL, licht- en lasertherapie, bindweefselmassage of LED-therapie. Omdat elke huid uniek is, gaan we voor een behandeling op maat die aansluit bij jouw huid en wensen. Onze huidtherapeuten adviseren de meest geschikte combinatiebehandeling(en) voor het mooiste resultaat.

Behandelresultaten*

Behandel-resultaten*

*De resultaten verschillen per persoon

Investeer in jouw huid

Combinatiebehandeling

€ 237,50

Pakket combinatiebehandelingen

4+1 gratis

In 1 of 2 keer afrekenen

€ 950,00

Veelgestelde vragen

Een combinatiebehandeling van DermaMedic kan worden ingezet bij veel verschillende huidproblemen: van het verminderen van (eerste) tekenen van huidveroudering tot het verminderen van vaatjes of pigment en van het terugwinnen van de natuurlijke glow van de huid tot een egalere huidstructuur.
Voor het beste en mooiste resultaat zijn er meerdere behandelingen nodig. Daarom adviseren we om voor een pakket combinatiebehandelingen te gaan, bestaande uit 5 behandelingen. Dit vergroot het gewenste resultaat en zorgt ervoor dat je langer profijt hebt van het resultaat. Ons advies is om elke 8 weken een nabehandeling te doen. Zo houd je je huid in topconditie!
Dit is afhankelijk van de toegepaste huidtechnieken. Na behandeling kan je huid wat roder en gevoeliger zijn. Om een goed herstel van je huid te bevorderen adviseren we je na afloop van de behandeling over de gewenste nazorg.

Jouw huid met acne, is onze expertise

Verwacht eerlijk advies, 15 jaar ervaring, een persoonlijk behandelplan en zichtbaar resultaat. Een mooie, gezonde en stralende huid ligt bij DermaMedic binnen jouw handbereik!

Logo Dermamedic