Tatoeage verwijderen: 50% korting op 1ste behandeling - Klik hier

Zomer peeling: 3 Rose De Mer peels à €379 (t.w.v. € 447) + gratis Cleanser cadeau - Klik hier

Laserontharing: Bij bikinilijn of onderbenen, oksels gratis (t.w.v. €85) - Klik hier

Cryo: 3 behandelingen van €747 nu voor €575 - Klik hier

Behandeling couperose & rosacea

Couperose en rosacea laten de huid rood kleuren en kunnen je onzeker maken. Onze behandelingen helpen deze roodheden zichtbaar te verminderen.

Heb je last van?

Wij kunnen je helpen!

Tijdens je eerste afspraak starten we met een intakegesprek waarbij we onder andere je behandelverleden, leefstijl, voeding en medische profiel bespreken. Ook maken we een huidanalyse om zo jouw huidconditie en couperose en/of rosacea te beoordelen. Op basis hiervan maken onze huidtherapeutes een gepersonaliseerd behandelplan. Dit bestaat uit:

Couperose en rosacea behandelingen in onze kliniek in Sittard of Valkenburg

Microneedling om rosacea en roodheden huid te verminderen

Microneedling

Tijdens een microneedling behandeling brengen we fijne naaldjes in je huid aan. Hierdoor ontstaan kleine gaatjes die de natuurlijke genezingsrespons van de huid stimuleren. Microneedling helpt rosacea en andere roodheden te verminderen en je huidteint te egaliseren.
Medische peeling is een uitstekende behandeling om rosacea te verminderen

Medische peelings

Een medische peeling is een uitstekende behandeling om rosacea te verminderen en je huidskleur te egaliseren. Tijdens een medische peeling wordt een vloeistof met een hoge concentratie werkstoffen op de huid aangebracht. Hierdoor verdwijnt de bovenste huidlaag en wordt de frisse nieuwe huid eronder zichtbaar. Ook maakt het je huid weerbaarder voor invloeden van buitenaf.
Couperose Rosacea mooi wegwerken met make-up

Camouflagetherapie

Om de roodheden in je gezicht, hals en decolleté minder opvallend te maken biedt Lycogel uitkomst. Deze ademende, kleurcorrigerende camouflage combineert cosmetische en huidverzorgingstechnologieën en zorgt voor een mooie en natuurlijke dekking.
Roodheid in gezicht verminderen door laserbehandeling

Licht- en laserbehandeling

Een licht- of laserbehandeling is een effectieve manier om couperose en rosacea te verminderen. De hooggeconcentreerde lichtbundel die in het bloedvaatje wordt gestraald, absorbeert de rode kleurstof van het bloed en zet het licht om in warmte. De warmte vernietigt vervolgens de bloedvatwand waardoor deze verdwijnt.

Voordelen van een
couperose en rosacea behandeling

Voordelen van een couperose en rosacea behandeling

Producten die perfect aansluiten bij jouw huid

Tijdens jouw intake en huidanalyse richten we ons op de fundamenten van jouw huid met roodheden, couperose en rosacea. Hierna gaan we samen op zoek naar huidverbeteringsproducten die je thuis kunt gebruiken en die je helpen je couperose, rosacea en roodheden zichtbaar te verminderen.

De producten die we gebruiken zijn therapeutische producten en bevatten actieve ingrediënten die diep in de huidlagen doordringen. Ze zijn ondersteunend aan de behandeling en helpen je om roodheden te verminderen en de teint van je huid te egaliseren.

Advies op maat over voeding, leefstijl en suppletie

Bij DermaMedic geloven we dat voeding en leefstijl een grote impact op je huid hebben. Daarom stellen we naast passende producten voedingsadviezen voor je samen, inclusief vrijblijvend advies over voedingssupplementen. Uit onderzoek is gebleken dat van binnenuit een grote winst geboekt kan worden om acne te verminderen.

Dit zijn de resultaten van onze klanten

Voor

Combinatietechniek erbium YAG laser

Na

Microneedling behandeling goed voor acne

Investeer in jouw huid

Medische peeling gezicht & hals

Per behandeling

v.a. € 105,00

5+1 gratis

In 1 of 2 keer afrekenen

€ 525,00

Microneedling inclusief Masker & LED-therapie

Hele gezicht

€ 195,00

5+1 gratis

In 1 of 2 keer afrekenen

€ 975,00

Camouflagetherapie

v.a. € 59,00

Laseren couperose/rosacea

v.a. € 110,00

Laser & peeling couperose/rosacea

€ 175,00

Laseren + peeling couperose / rosacea

€ 165,00

LED-therapie

€ 59,00

Reviews

Hallo, Ik heb een couperose behandeling laten doen bij DermaMedic omdat ik uit zag als Pipo de clown.en wat denk je na 2 behandelingen is alles weg.ik ben dan ook zeer tevreden.ik raad dit bedrijf dan ook zeker aan

Mark

Nu 2 keer geweest voor laser behandeling Couperose in het gezicht met na de eerste keer al een positief resultaat. Fijne sfeer goede informatie en vriendelijk personeel ik zou iedereen met gezicht problemen deze kliniek aan bevelen

Paula

Ik heb een laserbehandeling gedaan voor de couperose op mijn wangen. Het resultaat is heel goed waarneembaar. Ik ben zeer tevreden. Bovendien werd ik zeer vriendelijk en attent geholpen.

Marjon

Ik ben super blij met het resultaat van de behandelingen tegen ontsierende bloedvaatjes in mijn gezicht. De therapeutes zijn vriendelijk en leggen alles goed uit.

Marij

Veelgestelde vragen couperose & rosacea

Als je huidconditie en de roodheden dit toelaten kan dit wel. Bij couperose en rosacea is het echter wel nodig om je huid voor te bereiden.
Dit is afhankelijk van het type behandeling dat wordt uitgevoerd en de mate waarin je last hebt van couperose en rosacea. Jouw huidtherapeut zal altijd aangeven wat de beste tijd is om tussen de behandelingen aan te houden.
Ook dit is afhankelijk van het type behandeling en je huid. Tijdelijke klachten als roodheid, schilfering en zwellen komen regelmatig voor.
Dit is afhankelijk van het type behandeling dat wordt uitgevoerd en de en de mate waarin je last hebt van couperose en rosacea. Jouw huidtherapeut zal dit altijd in nauw overleg met je bespreken.
Een couperose behandeling of rosacea behandeling kan worden vergoed als je aanvullend bent verzekerd. Informeer bij je zorgverzekeraar of deze behandeling wordt vergoed.

Boek nu een couperose of rosacea behandeling

Deze behandeling boek je snel en eenvoudig via onderstaande button. We hopen je binnenkort te zien in onze huidkliniek in Sittard of onze huidkliniek in Valkenburg!
Logo Dermamedic