Tatoeage verwijderen: 50% korting op 1ste behandeling - Klik hier

Zomer peeling: 3 Rose De Mer peels à €379 (t.w.v. € 447) + gratis Cleanser cadeau - Klik hier

Laserontharing: Bij bikinilijn of onderbenen, oksels gratis (t.w.v. €85) - Klik hier

Cryo: 3 behandelingen van €747 nu voor €575 - Klik hier

LED-therapie

Een veelzijdige behandeling die je huid van binnenuit gezond maakt. LED-therapie is 100% veilig, natuurlijk en de werking ervan is volledig medisch onderbouwd.

Heb je last van?

Wij kunnen je helpen!

LED-therapie is een veelzijdige en medisch onderbouwde behandelmethode die helpt bij huidverjonging en tal van andere huidproblemen. Het is één van de veiligste manieren om je huid van binnenuit gezond te maken, zonder risico op negatieve bijwerkingen. Ben je benieuwd wat LED-therapie voor jou kan betekenen? Boek dan vandaag nog een gratis intake + huidscan.

Voordelen van LED-therapie

LED-therapie bij DermaMedic

Bij DermaMedic werken we met LED-therapie op basis van rood licht. Kleine rode lampjes zenden lichtgolven uit die in je huid doordringen en worden omgezet in celenergie. Dit versnelt het natuurlijke herstelproces van je huid, bevordert wondgenezing, zorgt voor een verbeterde doorbloeding en stimuleert de productie van collageen en elastine. Het resultaat: een strakkere en vollere huid. Het is ook mogelijk om LED-therapie met andere behandelingen te combineren, zoals een laserbehandeling, microneedling of een chemische peeling. Je huid zal hierdoor sneller vernieuwen en herstellen.

Dit zijn de resultaten van onze klanten

Voor

LED-therapie voor

Na

LED-therapie na

Investeer in jouw huid

Per behandeling

€ 59,00

Pakket van 6 behandelingen

€ 315,00

Extra bij te boeken bij een behandeling

€ 29,00

Reviews

Ik ben pas in behandeling bij de DermaMedic, ik ben er heel tevreden over. Ze weten wat je huid nodig heeft en kijken ook naar de producten die goed voor een gevoelige huid. De dames zijn ook heel vriendelijk en gezellig altijd in voor een praatje. Echt een top team is het ❤️
Nadia

Hele fijne ervaring! Uitgebreide uitleg, goede behandeling en mooie locatie! En ook nog super blij met het resultaat 😁

Laura

Veelgestelde vragen

LED-therapie is een veelzijdige behandeling die niet alleen helpt bij huidverjonging, maar ook bij tal van andere huidproblemen. LED-therapie beschadigt geen weefsel en is 100% veilig, mits je niet overgevoelig bent voor licht. De behandeling kan niet worden toegepast bij epilepsie of als je medicijnen gebruikt die gepaard gaan met lichtgevoeligheid.
Het is aan te raden om voor LED-therapie in kuurvorm te gaan. Voor het beste resultaat raden wij je 10 sessies aan: 2 keer per week gedurende een periode van 5 weken. Om een optimaal resultaat te behouden, adviseren wij daarna een maandelijkse onderhoudsbehandeling.
De huid zal na de behandeling wat warm zijn en iets rood of roze gekleurd zijn. Dit herstelt zich in korte tijd na de behandeling weer. Afhankelijk van de huid en huidconditie varieert dit per persoon.
Het is mogelijk om LED-therapie met andere behandelingen te combineren, bijvoorbeeld met een laserbehandeling, microneedling, chemische peeling of littekenbehandeling. Dit bevordert zowel het vernieuwen van de huid als wondgenezing en zal ervoor zorgen dat je huid sneller herstelt.

Boek nu een LED-behandeling

Een LED-therapie behandeling boek je snel en eenvoudig via onderstaande button. We hopen je binnenkort te zien in onze huidkliniek in Sittard of onze huidkliniek in Valkenburg!
Logo Dermamedic