Tatoeage verwijderen: 50% korting op 1ste behandeling - Klik hier

Zomer peeling: 3 Rose De Mer peels à €379 (t.w.v. € 447) + gratis Cleanser cadeau - Klik hier

Laserontharing: Bij bikinilijn of onderbenen, oksels gratis (t.w.v. €85) - Klik hier

Cryo: 3 behandelingen van €747 nu voor €575 - Klik hier

Tatoeage en permanente make-up verwijderen

Waar je ooit blij was met je tatoeage of permanente make-up, wil je er nu het liefste zo snel mogelijk vanaf. Met een Picoplus-laserbehandeling kan dat!

Heb je spijt van?

Wij kunnen je helpen!

Met een Picoplus-laserbehandeling kunnen we je tatoeage of permanente make-up vervagen of helemaal verwijderen. Als je voor de eerste optie kiest, wordt je oorspronkelijke tattoo lichter waardoor er een cover-up mogelijk is. Ook permanente make-up kunnen we lichter maken, zodat je weer de wenkbrauwen krijgt die bij je passen. Ben je benieuwd hoe een laserbehandeling met de Picoplus laser jou kan helpen? Boek dan vandaag nog een gratis intake + huidscan.

Voordelen van een tatoeage of permanente make-up weglaseren

Je tatoeage of permanente make-up verwijderen bij DermaMedic

Voor het verwijderen of vervagen van je tatoeage of permanente make-up maken we gebruik van de Picoplus laser. Door de krachtige lichtpuls van de laser ‘vergruist’ de inkt van je tattoo of make-up. Deze kleine minideeltjes worden vervolgens door je lichaam opgeruimd. Dankzij de 4 verschillende golflengten van de laser kunnen we alle kleuren in je tatoeage aanpakken, op alle huidtypen en op een snelle en veilige manier. Bij de laserbehandeling zit ook een nabehandeling inbegrepen. Tijdens deze pijnloze nabehandeling worden 46 kleine gaatjes tot 7 mm diep in de huid gemaakt, waardoor je sneller geneest, blaar- en littekenvorming wordt voorkomen en de inkt van je tattoo of permanente make-up sneller vervaagt.

Dit zijn de resultaten van onze klanten

Investeer in jouw huid

Permanente Make-Up (PMU) verwijderen

Wenkbrauwen

€ 105,00

Tatoeages verwijderen

De kosten voor het laseren van jouw tattoo zijn afhankelijk van de grootte van jouw tatoeage. Wil jij weten wat het verwijderen van jouw tatoeage kost, kijk dan eerst hoe groot jouw tatoeage is in cm². Dit doe je door de lengte x de breedte van jouw tatoeage te meten.

<5 cm2

€ 95,00

<10 cm2

€ 110,00

<15 cm2

€ 120,00

<20 cm2

€ 130,00

<25 cm2

€ 145,00

<30 cm2

€ 150,00

<40 cm2

€ 170,00

<60 cm2

€ 195,00

<80 cm2

€ 215,00

<100 cm2

€ 240,00

Reviews

Bij DermaMedic in Valkenburg ben ik geruime tijd behandeld voor het verwijderen van een diep gezette tatoeage. Men heeft mij op zorgvuldige wijze geholpen, de ongewenste tattoo is nu ondanks hardnekkige tegenstand volledig verdwenen zonder dat er littekens of andere oneffenheden zijn achtergebleven. Dank voor alle hulp! Jullie huidkliniek kan ik alleen maar van harte aanbevelen!

Gertie

Bij Derma Medic zijn ze heel vriendelijk, deskundig, luisteren goed naar jou en stellen dan samen met jou een behandelplan op. Mij hebben ze goed geholpen met het verwijderen van mijn pmu wenkbrauwen, waar ik heel dankbaar voor ben. De dames stellen je heel erg op je gemak en vragen tijdens de behandeling constant hoe het met je gaat. Goed bezig dames!!.

Nancy

Veelgestelde vragen

Met de Picoplus-laser kunnen alle kleuren tatoeage verwijderd worden, bij alle huidtypen, op een snelle en veilige manier. Ook kunnen we alle soorten permanente make-up verwijderen – of desgewenst vervagen.
Zoals bij alle laser- of lichtbehandelingen bestaat het risico dat de behandelde huid iets donkerder of lichter wordt. Vrijwel altijd is dit niet blijvend maar tijdelijk. Als de huid gebruind is kan de kans hierop wat groter zijn.
De meeste mensen die een behandeling hebben ondergaan ervaren een licht prikkend gevoel, te vergelijken met een speldenprikje of elastiekje dat tegen de huid schiet. Ook kan een warm gevoel ervaren worden. Tijdens en na de behandeling koelen we je huid met behulp van een koelapparaat om klachten zoveel mogelijk te beperken.
We raden je aan om 4 weken voor de behandeling niet actief te zonnen en/of onder de zonnebank te gaan. Daarnaast adviseren we je om in deze periode een zonnebrandcrème met SPF50 te gebruiken. Als je langere tijd buiten bent is het advies om de zonnebrandcrème om de 2 uur aan te brengen. Verder is het verstandig om 2 weken voor de laserbehandeling geen zelfbruinende crème gebruiken. Daarnaast is het belangrijk dat je je huidtherapeut voor de laserbehandeling op de hoogte brengt van je gezondheid, eventueel medicijngebruik, injectables, allergieën en/of een zwangerschap. Medicatie en roken kunnen van invloed zijn op het langzamer afvoeren van de inkt van je tatoeage.
Op de dag van de behandeling moet het te behandelen gebied schoon zijn. Gebruik daarom geen bodylotion, make-up, crèmes en parfum etc. zodat we gelijk goed van start kunnen gaan.
Gemiddeld zijn er 3 tot 7 behandelingen nodig om je tatoeage te verwijderen, met een interval van 8-12 weken. Het benodigde aantal behandelingen hangt af van de kleur(en) van je tatoeage, de hoeveelheid gebruikte inkt, de plek waar de tattoo zich op je lichaam bevindt en de datum wanneer de tatoeage is geplaatst. Om je permanente make-up te verwijderen zijn er gemiddeld 3 behandelingen nodig. Tijdens de gratis intake kunnen we je een indicatie geven van het nodige aantal behandelingen.
De kosten van het verwijderen van een tatoeage zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals de grootte van de tatoeage, de gebruikte kleuren en hoe diep de tatoeage is gezet. Tijdens een gratis intake kunnen we je een goede indicatie geven van de te verwachten kosten.

Boek nu een behandeling

Deze behandeling boek je snel en eenvoudig via onderstaande button. We hopen je binnenkort te zien in onze huidkliniek in Sittard of onze huidkliniek in Valkenburg!
Logo Dermamedic