Tatoeage verwijderen: 50% korting op 1ste behandeling - Klik hier

Zomer peeling: 3 Rose De Mer peels à €379 (t.w.v. € 447) + gratis Cleanser cadeau - Klik hier

Laserontharing: Bij bikinilijn of onderbenen, oksels gratis (t.w.v. €85) - Klik hier

Cryo: 3 behandelingen van €747 nu voor €575 - Klik hier

Cryolipolyse (vetbevriezing)

Wil je afrekenen met hardnekkig lichaamsvet en plaatselijk afslanken? Een behandeling cryolipolyse oftewel vetbreviezing maakt het mogelijk.

Heb je last van?

Wij kunnen je helpen!

In het Grieks betekent ‘cryo’ ijskoud en ‘lipolyse’ vetverbranding. Het is een pijnloze methode waarbij koeling wordt ingezet om plaatselijk vetcellen af te laten sterven. Hierdoor vermindert je vetlaag geleidelijk zonder dat daarbij het omliggende weefsel beschadigt. Ben je benieuwd hoe cryolipolyse jouw lichaam in relatief korte tijd kan ‘shapen’? Boek dan vandaag nog een gratis intake + huidscan.

Voordelen van Cryolipolyse

Cryolipolyse bij DermaMedic

Door het bevriezen van plaatselijke vetcellen (tot -9°C) sterven deze vetcellen af en worden ze op een natuurlijke manier door het lichaam afgebroken en afgevoerd. Bij DermaMedic passen onze huidtherapeuten cryolipolyse toe met de Clatuu. Dit nieuwste en krachtigste apparaat voor vetverbranding maakt gebruik van een sterk vacuüm. Hierdoor kan er per behandeling een groter lichaamsgebied behandeld worden. Daarnaast koelt de Clatuu sterker dan vergelijkbare apparaten op de markt. Met slechts één behandeling kan al een resultaat van 20% tot 30% vetverlies bereikt worden.

Dit zijn de resultaten van onze klanten

Investeer in jouw huid

1 behandeling

2 koppen per behandeling

€ 249,00

Reviews

Super kundig, vriendelijk en professioneel. Heel erg tevreden over het resultaat. Zeker een aanrader.

Janice

Bij dermaMedic ben je in goede handen, je wordt warm ontvangen. Zeer deskundig en geven een eerlijk advies. Professionaliteit ten top.

Justine

Veelgestelde vragen

Een behandeling cryolipolyse is geschikt als je een goede lichaamsvorm hebt maar last hebt van kleine vetophopingen op specifieke plaatsen zoals love handles, vet op je onder(buik), dijen, uitstulpingen bij je bh, rug en/of bovenarmen. Cryolipolyse is niet geschikt als je af wilt vallen of als je overgewicht hebt. Wanneer het te behandelen gebied te dun is of te weinig vet bevat, is cryolipolyse minder geschikt en zullen de resultaten sterk variëren.
Vermijd alcoholische dranken minimaal 2 dagen voor en enkele dagen na de behandeling. Daarna kun je weer een drankje nuttigen. Daarnaast is het advies om zowel op de dag van behandeling veel water te drinken, minimaal 2 liter, als op de dagen na behandeling. Dit zorgt ervoor dat de afgebroken vetcellen afgevoerd kunnen worden. Tot slot is het tot in ieder geval 48 uur na een cryolipolyse behandeling belangrijk om minimaal een half uur per dag te bewegen. Dit stimuleert de afbraak van vetcellen. Wandelen of fietsen voldoet.
Bij DermaMedic passen we een cryolipolyse behandeling toe met de Clatuu. Dit is het nieuwste en krachtigste apparaat voor vetbevriezing. Wij adviseren gemiddeld 2 tot 3 behandelingen voor een mooi resultaat, al is het aantal behandelingen afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en de hoeveelheid lichaamsvet. Enkele weken na de behandeling is het eerste resultaat zichtbaar; optimaal resultaat wordt bereikt na 2 maanden en zal in de maanden daarna verder doorwerken. Na 6 tot 8 cryolipolyse-behandelingen kun je beslissen of je voor een aanvullende behandeling gaat. Een aanvullende behandeling zal het resultaat versterken. Natuurlijk draagt een gezonde levensstijl ook bij aan het gewenste resultaat.
In tegenstelling tot andere behandelingen zoals bijvoorbeeld liposuctie, is er bij vetbevriezing een minimale kans op schade of complicaties. Tijdens een cryolipolyse behandeling beschermen we je huid met een speciale gelpad waardoor er geen kans op huidbevriezing is. Vetcellen beschadigen bij een temperatuur van -9°C, maar dit geldt niet voor overige lichaamscellen. Hierdoor worden de vetcellen selectief vernietigd en blijven de andere cellen intact.
Een Cryolipolyse-behandeling is heel geschikt om plaatselijke vetophopingen te verminderen. Het volhouden van een gezonde leefstijl is echter van groot belang om het behaalde resultaat te behouden. De vetcellen in het behandelgebied zullen permanent verdwijnen, maar aanwezige vetcellen kunnen nog steeds uitzetten en dus in omvang toenemen.

Boek nu een behandeling cryolipolyse

Een cryolipolyse behandeling boek je snel en eenvoudig via onderstaande button. We hopen je binnenkort te zien in onze huidkliniek in Sittard of onze huidkliniek in Valkenburg!
Logo Dermamedic