Tatoeage verwijderen: 50% korting op 1ste behandeling - Klik hier

Zomer peeling: 3 Rose De Mer peels à €379 (t.w.v. € 447) + gratis Cleanser cadeau - Klik hier

Laserontharing: Bij bikinilijn of onderbenen, oksels gratis (t.w.v. €85) - Klik hier

Cryo: 3 behandelingen van €747 nu voor €575 - Klik hier

Laserbehandeling permanent ontharen

Nooit meer scheren, waxen of epileren: met een laserbehandeling ben je definitief van ongewenst lichaamshaar af! Vrijwel pijnloos en 100% veilig.

Heb je last van?

Wij kunnen je helpen!

Met behulp van moderne licht- en lasertechnologieën is het mogelijk om ongewenste haargroei doeltreffend aan te pakken, zonder de vaak pijnlijke neveneffecten van traditioneel ontharen. Bij DermaMedic maken we gebruik van de nieuwste generatie ontharingslasers: krachtig, veilig en het resultaat is definitief. Benieuwd hoe een laserbehandeling jou kan helpen? Boek dan vandaag nog een gratis intake + huidscan.

Voordelen van permanent ontharen

Laserbehandeling definitief ontharen bij DermaMedic

Onze laserbehandelingen zijn gericht om jou definitief van je ongewenste haar af te helpen. Op het moment dat de laser je huid bereikt, wordt de energie omgezet in warmte. Deze warmte wordt door het pigment in het haar naar de haarwortel geleid. Hierdoor wordt je haar zodanig beschadigd dat het niet meer zal groeien. Bij DermaMedic werken we met twee verschillende lasers: de Harmony XL Pro en de Clarity 2 laser. De Harmony XL Pro laser geeft meerdere lichtpulsen kort achter elkaar af. Dit in tegenstelling tot andere lasers waarbij slechts één lichtpuls je huid bereikt. Hierdoor heb je maximaal resultaat in minder tijd. De krachtigste laser op het gebied van laserontharing, de Clarity 2 laser, beschikt over 2 lasers. Hierdoor kan ieder huid- en haartype behandeld worden. Tijdens het intakegesprek kijken we welke laser het meest geschikt voor jouw huid is.

Dit zijn de resultaten van onze klanten

Voor

Licht en laserontharing voor

Na

Licht en laserontharing resultaat

Investeer in jouw huid

Voordeelpakket laserontharing
5+1 behandeling gratis

In 1 of 2 keer afrekenen

Prijs afhankelijk van zone

Kies je voor een pakket, dan krijg je de 5e behandeling van ons cadeau! Deze aanbieding is van toepassing wanneer je zes identieke laserontharingssessies (zie details hieronder) reserveert en vooraf betaalt. In dat geval ontvang je de zesde behandeling kosteloos.

Bovenlip

€ 65,00

Kin

€ 65,00

Combi bovenlip en kin

€ 110,00

Bakkebaarden

€ 65,00

Hals

€ 70,00

Hele gezicht

€ 159,00

Oren

€ 60,00

Tussen de wenkbrauwen

€ 35,00

Nek

€ 110,00

Tepelhoven

€ 45,00

Oksels

€ 85,00

Bikinilijn klein

€ 95,00

Bikinilijn groot

€ 135,00

Combi bikinilijn en oksels

€ 165,00

Bilnaad

€ 85,00

Navelstreep

€ 55,00

Buik

€ 150,00

Bovenbenen

€ 150,00

Onderbenen

€ 150,00

Hele benen

€ 250,00

Bovenarmen

€ 95,00

Onderarmen

€ 95,00

Hele armen

€ 145,00

Schouders

€ 150,00

Rug

€ 235,00

Borstkas

€ 140,00

Combi borstkas en buik

€ 235,00

Reviews

Gevonden via Google en meteen een afspraak gemaakt voor het verwijderen van een vaatje op het gezicht en laserbehandelingen. Dit door de goede reviews die ik gelezen had. Ze verdienen 5 sterren! Ze zijn stuk voor stuk deskundig en heel vriendelijk. Bij de intake stellen ze samen met jou een behandelplan op en geven ze je adviezen. Ze hebben me producten aangeraden en deze ben ik gaan gebruiken. Ik merk dat mijn huid hierdoor ontzettend is verbeterd. (Ze dringen je niks op wat heel erg fijn is!!) Daarnaast kwam ik voor het vaatje op mijn gezicht en de laserbehandelingen wat goed zijn verlopen! Ik kan het iedereen aanraden.

Kyona

Vanwege ontstekingen door ingegroeide haartjes heb ik mijn oksels laten laseren bij DermaMedic. Ik ben heel vriendelijk behandeld en goed geïnformeerd tijdens het kennismakingsgesprek. Meerdere meiden ontmoet tijdens de behandelingen en ze waren allemaal even vrolijk, vriendelijk en professioneel. Tevreden over de werking van de behandelingen en fijn dat er na een aantal maanden nog een controle is om te zien of het eindresultaat naar tevredenheid is.

esther

Heel blij met de laserbehandelingen die gezorgd hebben voor een mooie gladde halslijn. En met een jaarlijkse herhalingsbehandeling hoef ik echt nooit meer voor de spiegel te staan om te epileren.

Astrid

Vakkundige huidtherapeuten die een hoog niveau van kwaliteit, veiligheid en dienstverlening leveren. Mijn oksels laten laseren, het resultaat is perfect.

Marelle

Veelgestelde vragen

Bij een goede laserbehandeling worden de haarfollikels door de warmte vernietigd, waardoor je een licht pijnlijk gevoel kunt ervaren. De lasers waarmee we bij DermaMedic werken hebben beide een koelsysteem. Dit systeem blaast koude lucht op de huid, waardoor de prikjes van de laser nauwelijks voelbaar zijn. De Clarity 2 laser meet zelfs constant de temperatuur van de huid. Als deze te warm wordt, schakelt de laser automatisch uit.
Na de behandeling kan je huid wat rood zijn en licht branderig aanvoelen. Dit gevoel trekt meestal na enkele uren tot maximaal één dag weg en wordt minder door de toepassing van cold packs en het gebruik van Aloë Vera gel.
Na het afronden van een laserbehandelingtraject blijft gemiddeld 80-85% van de behandelde haartjes voor meerdere jaren weg.
Haren hebben verschillende groeifases: de groeifase, de overgangsfase en de rustfase. Om een haar definitief te behandelen, moet het haar zich in de eerste haargroeifase bevinden. Niet alle haren bevinden zich tegelijk in deze groeifase. Voor een duurzaam resultaat moet het gebied daarom meerdere keren behandeld worden. Gemiddeld heb je 6 tot 8 behandelingen nodig. Meestal zitten er zo’n zes tot acht weken tussen de behandelingen. Dit heeft te maken met het groeitempo van de haren.
Voor een succesvolle behandeling moet het haareinde in de follikel aanwezig zijn. Daarom mag je voorafgaand aan de behandeling je haar niet meer plukken, harsen of epileren. Wel mag je je haren scheren of knippen. Daarnaast mag het gebied dat behandeld gaat worden niet worden blootgesteld aan overmatig zonlicht. Voor de eerste afspraak vragen we om je haren te laten staan zodat ze goed zichtbaar zijn voor de huidtherapeut. Op basis van je haargroei kunnen we de instellingen van de laser precies bepalen voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Verder adviseren we om 4 weken voor en 4 weken na de behandeling de zon zoveel mogelijk te vermijden en een zonnefactor met minimaal SPF30 te gebruiken.
Laserontharing kan door je zorgverzekeraar worden vergoed. Het laseren van ongewenste haren in het gezicht wordt vaak vergoed als je aanvullend bent verzekerd. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. Voor transseksuelen geldt meestal een bepaald budget.

Boek nu een behandeling licht- of laserontharing

Deze behandeling boek je snel en eenvoudig via onderstaande button. We hopen je binnenkort te zien in onze huidkliniek in Sittard of onze huidkliniek in Valkenburg!
Logo Dermamedic