Tatoeage verwijderen: 50% korting op 1ste behandeling - Klik hier

Zomer peeling: 3 Rose De Mer peels à €379 (t.w.v. € 447) + gratis Cleanser cadeau - Klik hier

Laserontharing: Bij bikinilijn of onderbenen, oksels gratis (t.w.v. €85) - Klik hier

Cryo: 3 behandelingen van €747 nu voor €575 - Klik hier

Behandeling pigmentvlekken

Maken de pigmentvlekken op je gezicht je onzeker en verlang je naar een egalere teint? Onze diverse behandelingen helpen jouw pigmentvlekken zichtbaar te verminderen.

Heb je last van?

Wij kunnen je helpen!

Tijdens je eerste afspraak starten we met een intakegesprek waarbij we onder andere je behandelverleden, leefstijl en medische profiel bespreken. Ook maken we een huidanalyse om zo jouw huidconditie en pigmentvlekken te beoordelen.

Op basis hiervan maken onze huidtherapeutes een gepersonaliseerd behandelplan. Dit bestaat uit:

Pigmentbehandelingen in onze kliniek in Sittard of Valkenburg

Pigment-behandelingen in onze kliniek in Sittard of Valkenburg

Laserbehandeling pigmentvlekken verwijderen gezicht

Laserbehandeling

De Picoplus laser van Lutronic produceert lichtpulsen in een picoseconde. Dit is 1000 keer sneller dan bij andere lasers die werken met nanosecondes. De lichtpuls ‘vergruist’ het pigment, waarna de hele kleine deeltjes door het lichaam afgevoerd worden en pigmentplekken zichtbaar verminderen. Omdat de lichtpuls van zo’n korte duur is, wordt de huid zelf niet aangetast. Dit zorgt voor een mooi resultaat zonder schade en littekens.
IPL behandeling pigmentvlekken verwijderen

IPL

Pigmentvlekken zijn effectief te behandelen met behulp van IPL. De Harmony XL Pro pigmentlaser straalt een hoog geconcentreerde lichtbundel in het pigment van de pigmentvlek. De kleurstof van de pigmentvlek, melanine, absorbeert deze lichtbundel. Het licht wordt vervolgens omgezet in warmte. Deze warmte vernietigt de pigmentcellen zodat deze zichtbaar verdwijnen.
Medische peeling behandeling pigmentvlekken

Medische peeling

Een medische peeling zorgt ervoor dat je pigmentcellen minder pigment aanmaken, helpt bij het verwijderen van dode huidcellen en verbetert de algehele textuur van je huid. Voor een optimaal resultaat is een combinatiebehandeling met microneedling ook mogelijk, afhankelijk van je huid en wensen. Dit voorkomt bovendien verergering van je pigmentvlekken in de zomer.
Roodheden huid verminderen door laserbehandeling

Dermamelan-behandeling

Dermamelan is speciaal ontwikkeld voor het vaak lastig te behandelen melasma. Deze behandeling mag alleen door geregistreerde huidtherapeuten en artsen worden uitgevoerd. Dermamelan pakt de dieper gelegen pigmentvlekken aan en zorgt voor direct zichtbare resultaten Het is dé behandeling voor het verwijderen van pigmentvlekken.

Voordelen van pigmentbehandeling

Voordelen van pigment-behandeling

Producten die perfect aansluiten bij jouw huid

Tijdens jouw intake en huidanalyse richten we ons op de fundamenten van jouw huid. Hierna gaan we samen op zoek naar huidverbeteringsproducten die je thuis kunt gebruiken en die je helpen het gewenste resultaat te bereiken.

De producten waarmee we werken zijn therapeutische producten en bevatten actieve ingrediënten die diep in de huidlagen doordringen. Ze zijn ondersteunend aan de behandeling en helpen je om pigmentvlekken zichtbaar te verminderen. Ook het gebruik van een goede spf-crème is essentieel om pigmentvlekken te behandelen en verder te voorkomen.

Dit zijn de resultaten van onze klanten

Investeer in jouw huid

Dermamelan
incl. voorbereidende behandeling, nabehandeling en huidverzorgingsproducten

€ 950,00

Cosmelan

incl. voorbereidende behandeling, nabehandeling en huidverzorgingsproducten

€ 850,00

Chemische peeling gezicht & hals

v.a. € 105,00

IPL- Laserbehandeling pigmentvlekken

v.a. € 89,00

Camouflagetherapie

€ 59,00

Reviews

ik ben heel vriendelijk en prettig geholpen. De betreffende behandelaar heeft duidelijk verstand van zaken en indiceert snel en vakkundig de juiste behandeling. Mijn klachten (adertjes en pigmentvlekken) zijn volledig verdwenen na twee laserbehandelingen. Ik vind het prettig dat dan ook af wordt gesloten en niet getracht wordt nog iets anders te ‘verkopen’.

Jolanda

Bij Dermamedic geweest voor verwijderen pigmentvlekjes, goed geholpen, zeer tevreden met het resultaat

Caroline

Veelgestelde vragen

Nee, je huid moet altijd worden voorbereid met de juiste producten. Tijdens de gratis intake maken we een behandelplan op maat waarin we je adviseren over het gebruik van producten die ondersteunend aan de behandeling zijn.
Dit is afhankelijk van de gekozen behandeling en je huid. Tijdelijke klachten als roodheid, jeuk en een branderig gevoel komen regelmatig voor. Na een laserbehandeling ontstaan op de behandelde pigmentvlekjes kleine korstjes. Deze verdwijnen na een paar dagen vanzelf.
Dit is afhankelijk van het type behandeling dat wordt uitgevoerd en de mate waarin je last hebt van hyperpigmentatie. Jouw huidtherapeut zal dit altijd in nauw overleg met je bespreken.
Dit verschilt per zorgverzekeraar. Meestal is dit wel het geval wanneer je aanvullend bent verzekerd. Informeer bij je zorgverzekeraar of een pigmentbehandeling wordt vergoed.

Boek nu een pigmentvlekkenbehandeling

Boek nu een pigmentvlekken-behandeling

Een behandeling tegen pigmentvlekken boek je snel en eenvoudig via onderstaande button. We hopen je binnenkort te zien in onze huidkliniek in Sittard of onze huidkliniek in Valkenburg!
Logo Dermamedic