Tatoeage verwijderen: 50% korting op 1ste behandeling - Klik hier

Zomer peeling: 3 Rose De Mer peels à €379 (t.w.v. € 447) + gratis Cleanser cadeau - Klik hier

Laserontharing: Bij bikinilijn of onderbenen, oksels gratis (t.w.v. €85) - Klik hier

Cryo: 3 behandelingen van €747 nu voor €575 - Klik hier

Microneedling

Pak fijne lijntjes, (acne)littekens en vele andere huidproblemen op cellulair niveau aan met microneedling. Veilig, effectief, geschikt voor elk type huid en het hele jaar door toe te passen!

Heb je last van?

Wij kunnen je helpen!

Microneedling is een geavanceerde en minimaal ingrijpende behandeling die je huid in de diepte behandelt. Een apparaat met fijne naaldjes maakt zorgvuldig kleine gaatjes in je huid. Dit stimuleert het natuurlijke genezingsproces, waardoor de productie van nieuw collageen en elastine wordt bevorderd en je huid wordt vernieuwd. Benieuwd wat microneedling voor jouw huid kan betekenen? Boek dan nu een gratis intake + huidscan.

Voordelen van microneedling

Microneedling bij DermaMedic

Microneedling is een mooi alternatief voor meer ingrijpende behandelingen als laserbehandelingen en dermabrasie. Na afloop heeft je huid weinig tot geen tijd nodig om te herstellen en de behandeling is betrekkelijk pijnloos. De resultaten zijn meestal binnen 4 weken zichtbaar en blijven na verloop van tijd verbeteren. De huidtherapeuten van DermaMedic hebben jarenlange ervaring en kennis op het gebied van microneedling. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over microneedling of maak direct een afspraak. We helpen je graag verder!

Dit zijn de resultaten van onze klanten

Voor

Voor en na foto microneedling

Na

Voor en na foto Microneedling

Investeer in jouw huid

Klein

€ 105,00

Middel

€ 130,00

Groot (hele gezicht)

€ 195,00

Voordeelpakket microneedling
5+1 gratis inclusief 6 keer gratis LED therapie

In 1 of 2 keer afrekenen

€ 975,00

In onze combinatietechnieken wordt microneedling toegepast naast verschillende andere behandeltechnieken.

Pakket 4+1 gratis

In 1 of 2 keer afrekenen

€ 950,00

Reviews

Bij Derma Medic zijn ze heel vriendelijk, deskundig, luisteren goed naar jou en stellen dan samen met jou een behandelplan op. Ik heb een aantal microneedling behandelingen gehad en daar ben zeer tevreden over. Mijn huid is weer fris, straalt en voelt super aan. Ik heb mijn glow terug! Ook de producten voor thuis zijn top. Al met al blijf ik terugkomen en kan ik Derma Medic aan iedereen aanbevelen. Goed bezig dames!!.
Nancy
Een halfjaar geleden kwam ik via via bij DermaMedic terecht. Ze luisteren heel goed naar jouw hulpvraag en bieden in overleg een plan van aanpak aan. Het resultaat wordt elke keer beter. Ik ben zéér tevreden.

Simone

Veelgestelde vragen

De resultaten van microneedling zijn doorgaans binnen 4 weken na de behandeling zichtbaar en blijven in de loop van de tijd verbeteren. Er zijn gemiddeld 4 tot 6 sessies nodig voor een optimaal resultaat.
Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat als de huid is voorbereid met vitamine A en C, een beter resultaat behaald wordt dan als er geen voorbereiding heeft plaatsgevonden. Daarom is het belangrijk dat je huid voorbereid is voordat we met een behandeling microneedling starten.
Microneedling is betrekkelijk pijnloos. De meeste mensen ervaren tijdens een microneedling behandeling slechts een licht prikkeled gevoel. Microneedling staat bekend als een veiliger alternatief voor ingrijpender procedures zoals laserbehandelingen of dermabrasie. Met weinig tot geen hersteltijd en relatief weinig ongemak tijdens de behandeling, ervaren de meeste mensen slechts een licht prikkelend gevoel.
Microneedling is een ideale keuze voor wie een veilige en effectieve manier zoekt om zijn of haar huid te verbeteren zonder drastischere maatregelen als chirurgie of lasers. Er is weinig tot geen hersteltijd en een behandeling microneedling is betrekkelijk pijnloos.
Na de behandeling is de huid vaak rood en voelt de huid trekkerig aan. De roodheid vermindert binnen enkele uren tot een dag. Gebieden die intensiever zijn behandeld, kunnen wat langer rood blijven.
Microneedling en medische peelingen behandelen veelal dezelfde huidproblemen. Toch zijn er belangrijke verschillen tussen beide behandelingen. Microneedling stimuleert de natuurlijke regeneratieprocessen van de huid en boost de productie van collageen en elastine, terwijl een chemische peeling exfoliërt en de huid vernieuwt door de bovenste lagen te verwijderen. Met microneedling werken we diep of dieper in de huid, zonder oppervlakkige schade aan te richten. De huid heeft weinig tijd nodig om na de behandeling te herstellen. Tijdens een medische peeling werken we van bovenaf. De tijdelijke schade aan de opperhuid heeft een tijdje nodig om te herstellen. Daarmee is de downtime van een medische peeling anders dan bij een microneedling behandeling.
Als microneedling wordt ingezet om acnelittekens te behandelen worden de behandelingen in sommige gevallen vergoed. Dit verschilt per zorgverzekeraar en is mede afhankelijk van het aanvullende pakket dat je hebt afgesloten. Het bedrag dat jaarlijks wordt vergoed verschilt ook per zorgverzekeraar. Informeer hierover bij je zorgverzekeraar.

Boek nu een behandeling microneedling

Deze behandeling boek je snel en eenvoudig via onderstaande button. We hopen je binnenkort te zien in onze huidkliniek in Sittard of onze huidkliniek in Valkenburg!
Logo Dermamedic