Tatoeage verwijderen: 50% korting op 1ste behandeling - Klik hier

Zomer peeling: 3 Rose De Mer peels à €379 (t.w.v. € 447) + gratis Cleanser cadeau - Klik hier

Laserontharing: Bij bikinilijn of onderbenen, oksels gratis (t.w.v. €85) - Klik hier

Cryo: 3 behandelingen van €747 nu voor €575 - Klik hier

Nazorg huidkanker

Een operatie, bestralingen en/of chemotherapie zijn impactvol. Na de behandeling kun je bovendien last hebben van onder meer littekens en oedeem. Onze nazorgbehandelingen bieden uitkomst.

Heb je last van?

Wij kunnen je helpen!

Tijdens je eerste afspraak starten we met een intakegesprek waarbij we onder andere naar jouw specifieke behandelverleden en klachten kijken. Op basis hiervan maken onze huidtherapeutes een gepersonaliseerd behandelplan. Dit bestaat uit:

Nazorgbehandelingen huidkanker in onze kliniek in Sittard of Valkenburg

Nazorg-behandelingen huidkanker in onze kliniek in Sittard of Valkenburg

Littekenmassage

Na het verwijderen van een kwaadaardig plekje is er vaak sprake van littekenweefsel. Als je last hebt van je litteken(s) is het belangrijk om in een zo vroeg mogelijk stadium met littekenmassage te starten. Door middel van deze massage verbetert de doorbloeding, wordt je litteken soepeler en vermindert het niveauverschil met je overige huid. Ook vermindert het eventuele pijn aan je litteken(s) en voorkom je hiermee verklevingen.

LPG endermologie

LPG endermologie is een vorm van masseren waarbij zowel de huid als het onderhuidse bindweefsel stevig wordt gemasseerd. Dit stimuleert de bloed- en lymfecirculatie, verbetert de toevoer van zuurstof en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Hierdoor worden je littekens soepeler. Deze behandeling is zeer geschikt in combinatie met littekenmassages.

Oedeemtherapie

Oedeemtherapie is gericht op het afvoeren van een abnormale ophoping van vocht rondom je litteken(s), dat is ontstaan door het weghalen van de tumor en/of door beschadigde lymfeklieren. Een combinatie van verschillende behandelmethodes bevordert de afvoer van dit overtollige vocht.

Camouflagetherapie

Wanneer je last hebt van de zichtbare gevolgen van huidkanker kan camouflagetherapie of gezonde make-up uitkomst bieden. Door het gebruik van de juiste producten maken we de oneffenheden en/of verkleuringen op je huid tijdelijk minder opvallend.

LED-therapie

LED is de afkorting van Light Emitting Diode. Deze kleine lampjes zenden lichtgolven uit die in je huid doordringen. LED beschadigt geen weefsel, maar stimuleert bepaalde cellen die huidverbetering en wondgenezing bevorderen.

Microneedling

Microneedling is een minimaal ingrijpende behandeling die je huid in de diepte behandelt. Doordat het natuurlijke genezingsproces van je huid wordt gestimuleerd, vernieuwd je huid van binnenuit en worden littekens die door huidkanker zijn ontstaan minder zichtbaar.

Licht- en laserbehandeling

Onze IPL- en laserbehandelingen verminderen de zichtbaarheid van je litteken(s). Het resultaat: kleurverschillen worden effectief verminderd en je litteken(s) en je huid worden egaler.

Voordelen van een nazorgbehandeling huidkanker

Ondersteunend advies

Tijdens de behandeling geven we je graag adviezen die ondersteunend zijn aan de behandelingen én aan jouw welzijn. Zo krijg je onder andere specifieke ademhalingsoefeningen mee en we leren je hoe je jezelf thuis kunt masseren. Ook geven we je advies over zonnen en zonbescherming.

Dit zijn de resultaten van onze klanten

Investeer in jouw huid én welzijn

Littekenmassage
prijs vastgesteld door zorgverzekeraar.
Laserbehandeling litteken
v.a. €145
Microneedling litteken
v.a. €105

Oedeemtherapie

prijs vastgesteld door zorgverzekeraar.

Reviews

Ik kom sinds mei 2023 bij Dermamedic voor litteken en oedeem therapie. Op voorhand hebben we mijn situatie besproken en welke behandelingen hiervoor geschikt en nodig zouden zijn en hetgeen wel of niet door het ziekenfonds zou worden vergoed. Alles hieromtrent is mij duidelijk uitgelegd. De therapiën werken uitstekend. De dames doen vakkundig hun werk, zijn erg vriendelijk en begripvol. Ik ga er met plezier naar toe. Absolute aanrader!

Patrick

Een geweldige service van zeer deskundige medewerkers. Ik ben zeer goed geholpen met litteken therapie en oedeem therapie. Zeer nette dames die je zeer goed behandelen. Een echte aanrader.

Peter

Veelgestelde vragen

Dit is afhankelijk van de aard van je klachten en wensen. De behandeling kan bestaan uit verschillende onderdelen en wordt altijd toegespitst op jouw persoonlijke klachten. Tijdens een gratis intake adviseren we je hier graag vrijblijvend over.
Dit is afhankelijk van de gekozen behandeling en je huid.
Dit is afhankelijk van je precieze klachten en de gekozen behandeling(en). Jouw huidtherapeut zal dit altijd in nauw overleg met je bespreken.
Nee, je littekens zullen nooit meer verdwijnen. Wel kunnen ze minder opvallend worden gemaakt. Het beste resultaat behalen we door verschillende behandelingen te combineren. We werken dan op het natuurlijke herstelvermogen van de huid, waardoor littekenweefsel gezonder, gladder en soepeler wordt.
In de meeste gevallen worden oedeem- en/of littekentherapie vergoed. Informeer hiernaar bij je zorgverzekeraar.

Boek nu een nazorgbehandeling

Een afspraak of intakegesprek boek je snel en eenvoudig via onderstaande button. We hopen je binnenkort te zien in onze huidkliniek in Sittard of onze huidkliniek in Valkenburg!

Logo Dermamedic