Tatoeage verwijderen: 50% korting op 1ste behandeling - Klik hier

Zomer peeling: 3 Rose De Mer peels à €379 (t.w.v. € 447) + gratis Cleanser cadeau - Klik hier

Laserontharing: Bij bikinilijn of onderbenen, oksels gratis (t.w.v. €85) - Klik hier

Cryo: 3 behandelingen van €747 nu voor €575 - Klik hier

Nazorg borstkanker

De impact van borstkanker is groot. Bovendien kun je na de behandeling last hebben van vervelende fysieke en esthetische klachten. Onze op maat gemaakte nazorgbehandelingen helpen je deze te verlichten.

Heb je last van?

Wij kunnen je helpen!

Wanneer je te maken krijgt met borstkanker, verandert je leven vaak ingrijpend. Naast de schrik, angst en het verdriet kun je na de operatie last hebben van vervelende littekens en andere lichamelijke klachten. Tijdens je eerste afspraak starten we met een intakegesprek waarbij we onder andere naar jouw specifieke behandelverleden en klachten kijken. Op basis hiervan maken onze huidtherapeutes een gepersonaliseerd behandelplan. Dit bestaat uit:

Nazorgbehandelingen borstkanker in onze kliniek in Sittard of Valkenburg

Nazorg-behandelingen borstkanker in onze kliniek in Sittard of Valkenburg

Oedeemtherapie

Oedeemtherapie is gericht op het afvoeren van een abnormale ophoping van vocht in je borstgebied dat is ontstaan door het weghalen van de tumor in je borst en/of door beschadigde lymfeklieren. Een combinatie van verschillende behandelmethodes bevordert de afvoer van het overtollige vocht.

Littekenmassage

Door de operatie kunnen er vervelende littekens ontstaan die trekken, verkleven en er niet fraai uitzien. Door middel van een littekenmassage verbetert de doorbloeding, wordt je litteken soepeler en vermindert het niveauverschil met je overige huid. Ook vermindert het eventuele pijn aan je litteken(s).

LPG endermologie

Als littekens verkleefd raken, is het moeilijker om ze handmatig te behandelen. Het LPG-apparaat zorgt ervoor dat de weefsels dieper bereikt worden. Dit stimuleert zowel de bloed- en lymfecirculatie als de afvoer van afvalstoffen en verbetert de toevoer van zuurstof. Hierdoor worden littekens soepeler. Deze behandeling is zeer geschikt in combinatie met littekenmassages.

Lymftaping

Door het aanbrengen van speciale tape trekt de huid een heel klein beetje omhoog. Hierdoor ontstaat in de huid en de onderliggende weefsels meer ruimte. In combinatie met de juiste ademhalings- en bewegingsoefeningen kan het vocht zich hierdoor de gewenste kant op verplaatsen.

LED-therapie

LED is de afkorting van Light Emitting Diode. Deze kleine lampjes zenden lichtgolven uit die in je huid doordringen. LED beschadigt geen weefsel, maar stimuleert bepaalde cellen die huidverbetering en wondgenezing bevorderen.

Resultaten van een nazorgbehandeling borstkanker

Ondersteunend advies

Tijdens de behandeling geven we je graag adviezen die ondersteunend zijn aan de behandeling én aan jouw welzijn. Zo krijg je onder andere specifieke ademhalings- en bewegingsoefeningen mee die je thuis kan doen.

Investeer in jouw huid én welzijn

Littekenmassage
prijs vastgesteld door zorgverzekeraar.
Laserbehandeling litteken
v.a. €145
Microneedling litteken
v.a. €105

Oedeemtherapie

prijs vastgesteld door zorgverzekeraar.

Reviews

Na borstprothesen explantatie heb ik een verkleving gekregen in borst. Behandeling werkt goed, effect is al goed zichtbaar. De therapeutes zijn heel vriendelijk en leggen alles goed uit. Zeker een aanrader.

Mieke

Bedankt lieve Dames 👍jullie hebben mij goed geholpen 👍dankzij jullie kan ik nu goed functioneren nog een keer bedankt 🙏

wanda

Veelgestelde vragen

Dit is afhankelijk van de aard van je klachten en wensen. De behandeling kan bestaan uit verschillende onderdelen en wordt altijd toegespitst op jouw persoonlijke klachten. Tijdens een gratis intake adviseren we je hier graag vrijblijvend over.
Dit is afhankelijk van je precieze klachten en de gekozen behandeling(en). Jouw huidtherapeut zal dit altijd in nauw overleg met je bespreken. Een intensieve start met 2 tot 3 behandelingen per week geeft het beste resultaat. Daarna gaat de behandelfrequentie omlaag.
Nee. We kunnen je litteken(s) wel minder opvallend maken. Het beste resultaat behalen we door verschillende behandelingen te combineren. We werken dan op het natuurlijke herstelvermogen van je huid, waardoor littekenweefsel gezonder, gladder en soepeler wordt.
In de meeste gevallen worden oedeembehandelingen en/of littekentherapie vergoed. Je zorgverzekeraar kan je vertellen voor welke vergoeding je in aanmerking komt.

Boek nu een nazorgbehandeling

Een afspraak of intakegesprek boek je snel en eenvoudig via onderstaande button. We hopen je binnenkort te zien in onze huidkliniek in Sittard of onze huidkliniek in Valkenburg!

Logo Dermamedic