Tatoeage verwijderen: 50% korting op 1ste behandeling - Klik hier

Zomer peeling: 3 Rose De Mer peels à €379 (t.w.v. € 447) + gratis Cleanser cadeau - Klik hier

Laserontharing: Bij bikinilijn of onderbenen, oksels gratis (t.w.v. €85) - Klik hier

Cryo: 3 behandelingen van €747 nu voor €575 - Klik hier

Behandeling acnelittekens

Acne kan behoorlijke littekens op je huid achterlaten, of plekjes met afwijkend pigment. Gelukkig is daar iets aan te doen. Samen gaan we je acnelittekens te lijf. Een boost voor je zelfvertrouwen!

Heb je last van?

Wij kunnen je helpen!

Tijdens je eerste afspraak starten we met een intakegesprek waarbij we onder andere je behandelverleden, leefstijl, voeding en medische profiel bespreken. Ook maken we een huidanalyse om zo jouw huidconditie en acnelittekens te beoordelen.

Op basis hiervan maken onze huidtherapeutes een gepersonaliseerd behandelplan. Dit bestaat uit:

Acnelittekens behandelingen in onze kliniek in Sittard of Valkenburg

Microneedling behandeling acnelittekens

Microneedling

Tijdens een microneedling behandeling brengen we fijne naaldjes in je huid aan. Hierdoor ontstaan kleine gaatjes die de natuurlijke genezingsrespons van de huid stimuleren en de productie van collageen en elastine bevorderen. Microneedling helpt acnelittekens te verminderen en je huidtextuur te egaliseren.
Medische peeling voor behandeling acnelittekens

Medische peeling / TCA-peeling

Een medische peeling is een populaire huidbehandeling die acnelittekens minder zichtbaar maakt. Tijdens een TCA-peeling wordt Trichloorazijnzuur op je huid aangebracht. Dit type zuur dringt diep in je huid door en zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag afschilfert, waardoor de frisse nieuwe huid eronder zichtbaar wordt.
Microneedling om rosacea en roodheden huid te verminderen

Laserbehandeling

Bij DermaMedic werken we met verschillende lasers om jouw acnelittekens te verminderen en op verschillende huidlagen te werken. Zo krijg je het beste resultaat. De lasers Erbium YAG en de Picoplus laser zijn in staat om heel selectief je bovenste huidlaag te vernieuwen. In sommige gevallen zetten we ook de Erbium Glass 1540 nm laser in. IPL gebruiken we om de kleurverschillen in de huid te behandelen.

Voordelen van een behandeling acnelittekens

Producten die perfect aansluiten bij jouw huid

Tijdens jouw intake en huidanalyse richten we ons op de fundamenten van jouw huid. Hierna gaan we samen op zoek naar huidverbeteringsproducten die je thuis kunt gebruiken en die je helpen je acnelittekens te verminderen.

De producten die we gebruiken zijn therapeutische producten en bevatten actieve ingrediënten die diep in de huidlagen doordringen. Ze zijn ondersteunend aan de behandeling en helpen je om de ontstane littekens door acne te verminderen en nieuwe puistjes en ontstekingen te voorkomen.

Onze huidtherapeuten voorzien je van persoonlijk advies en begeleiden je naar de meest stralende versie van jouw huid!

Dit zijn de resultaten van onze klanten

Voor

Acnelittekens behandeling voor resultaat

Na

Acnelittekens behandeling na resultaat

Investeer in jouw huid

Medische peeling gezicht & hals

v.a. € 105,00

TCA peeling gezicht

€ 199,00

100% natuurlijke peeling

€ 149,00

Microneedling

Hele gezicht

€ 195,00

Pakket microneedling

5+1 gratis

In 1 of 2 keer afrekenen

€ 975,00

Laserbehandeling acnelittekens

Klein gebied (enkele littekens)

€ 169,00

Middel gebied (wangen)

€ 205,00

Groot gebied (hele gezicht)

€ 289,00

Reviews

Heel erg blij met het resultaat, mijn acnelittekens zijn zo goed als weg! Ben heel vriendelijk geholpen. Er wordt veel aandacht besteed bij het opstellen van het best passende behandelingsplan. 🙂

Milou

Hele mooie resultaten, ik ben erg tevreden ermee en ben een stuk minder onzeker over mijn huid worden. Ik raad het erg aan!! 🙂

Susanne

Veelgestelde vragen

Het is sterk aan te bevelen om je huid goed voor te bereiden op een acnelittekenbehandeling. Uit onderzoek is gebleken dat een huid die thuis met therapeutische producten behandeld wordt, tot wel 80% betere resultaten boekt dan een huid die niet op een acnebehandeling is voorbereid.
Dit is afhankelijk van het type behandeling dat wordt uitgevoerd en de ernst van je acnelittekens. Jouw huidtherapeut zal dit altijd in nauw overleg met je bespreken.
Je huid kan schilferig, rood en/of gezwollen zijn, afhankelijk van het type behandeling en de intensiteit van de behandeling. Tijdens het intakegesprek kan je huidtherapeut je hier meer over vertellen.
Dit is afhankelijk van het type behandeling dat wordt uitgevoerd en de ernst van je acnelittekens. Jouw huidtherapeut zal altijd aangeven wat de beste tijd is om tussen de behandelingen aan te houden.
Door middel van medische peelings, microneedling en laserbehandelingen maken we de littekens oppervlakkiger. Hierdoor zullen ze minder zichtbaar zijn. Volledig verdwijnen zullen ze helaas nooit.
Het is moeilijk om van je huid af te blijven als je last hebt van acne. Toch raden we je aan om niet aan puistjes, mee-eters en pukkeltjes te krappen. In de meeste gevallen veroorzaakt dit littekens. Wat kan helpen is het plaatselijk aanbrengen van producten, zodat je er makkelijker vanaf kunt blijven.
Het verschilt per zorgverzekeraar of een behandeling voor acnelittekens wordt vergoed. Als je aanvullend bent verzekerd is dit vaak wel het geval. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de exacte vergoeding.
Helaas vergoeden zorgverzekeraars geen huidverbeteringsproducten. Camouflerende producten kunnen soms wel worden vergoed. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de exacte vergoedingen.

Boek nu een acnelittekenbehandeling

Boek nu een acnelitteken-behandeling

Een acnelittekenbehandeling boek je snel en eenvoudig via onderstaande button. We hopen je binnenkor te zien in onze huidkliniek in Sittard of onze huidkliniek in Valkenburg!
Logo Dermamedic