Tatoeage verwijderen: 50% korting op 1ste behandeling - Klik hier

Zomer peeling: 3 Rose De Mer peels à €379 (t.w.v. € 447) + gratis Cleanser cadeau - Klik hier

Laserontharing: Bij bikinilijn of onderbenen, oksels gratis (t.w.v. €85) - Klik hier

Cryo: 3 behandelingen van €747 nu voor €575 - Klik hier

Laserbehandeling beenvaatjes verwijderen

Laser-behandeling beenvaatjes verwijderen

Heb je last van duidelijk zichtbare beenvaatjes en maken ze je onzeker? Een laserbehandeling kan je oppervlakkige beenvaatjes veilig en effectief verminderen.

Heb je last van?

Wij kunnen je helpen!

Als je last hebt van oppervlakkige en duidelijk zichtbare beenvaatjes wil je daar meestal graag vanaf. Gelukkig kan dat met behulp van een laserbehandeling. Omdat deze beenvaatjes niet meer functioneel voor je lichaam zijn, kun je ze met een gerust hart door onze ND: Yag laser laten verwijderen. Wil jij deze zomer je benen weer laten zien? Boek dan vandaag nog een gratis intake + huidscan.

Voordelen van beenvaatjes verwijderen

Een laserbehandeling beenvaatjes bij DermaMedic

Bij DermaMedic verwijderen we je oppervlakkige beenvaatjes met de ND-YAG laser. Deze laser verwijdert beenvaatjes met een doorsnede van 1 tot 4 mm veilig en effectief. De rode kleurstof in je bloed absorbeert het licht van de laser en zet dit om in warmte. Door de warmte stollen vervolgens de eiwitten in het bloed, waardoor het bloedvat dichtslibt. Vervolgens ruimt het lichaam de beenvaatjes binnen een aantal maanden vanzelf op. Omdat het omliggende weefsel van het bloedvat minimaal wordt verwarmd, blijft de gezonde huid intact.

Dit zijn de resultaten van onze klanten

Voor

Combinatietechniek erbium YAG laser

Na

Microneedling behandeling goed voor acne

Investeer in jouw huid

Beenvaatjes enkele (klein gebied)

€ 150,00

Beenvaatjes (medium gebied)

€ 199,00

Beenvaatjes (beide benen)

€ 299,00

Reviews

De behandelingen hebben mijn huidproblemen sterk verminderd. Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid van het team.
Wilma
Ik ben hier nu al enige tijd onder behandeling en kan niks negatiefs zeggen over dit bedrijf. Het personeel is altijd even vriendelijk en meedenkend. Een fijn bedrijf met super service!

Kim

Veelgestelde vragen

Een laserbehandeling beenvaatjes is geschikt als je beenvaatjes hebt en die als storend en ontsierend ervaart. Het laten weglaseren van je beenvaatjes is niet geschikt als je zwanger bent, borstvoeding geeft, bepaalde soorten medicatie of antibiotica gebruikt (informeer ons hier vooraf altijd over), insuline afhankelijke diabetes hebt i.c.m. slechte wondgenezing, vitamine A-zuur (isotretinoïne of roaccutane) gebruikt, aanleg hebt voor keloïd-littekenvorming of een interne defibrillator of pacemaker gebruikt.
Tijdens de laserbehandeling ervaren sommige mensen een warm en/of prikkend gevoel. Sommige mensen ervaren ook pijn. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we je huid tijdens de behandeling eventueel koelen met behulp van luchtkoeling.
Voor een veilige behandeling en een optimaal resultaat mag je huid niet gebruind zijn door de zon of door het gebruik van cosmetische bruiningsproducten. Dit betekent dat je je huid vier tot zes weken voor de laserbehandeling niet mag blootstellen aan de zon, zonnebank en zelfbruinende producten als tanning sprays
Afhankelijk van de grootte van de beenvaatjes en de hoeveelheid zichtbare beenvaatjes zijn er gemiddeld 3 tot 5 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. De hersteltijd is minimaal 8 weken per behandeling. Na 8 tot 12 weken plannen we een vervolgbehandeling in. Belangrijk om te weten is dat er na een spataderbehandeling vaak zichtbare beenvaatjes achterblijven. Laat voor een optimaal resultaat daarom eerst je spataderen behandelen voordat je je vaatjes laat laseren.
Je huid kan na de behandeling branderig aanvoelen en rood en licht gezwollen zijn. De mate van roodheid en zwelling is afhankelijk van je huidtype en de intensiteit van de laserbehandeling. Deze huidreacties verdwijnen normaliter binnen enkele uren na de behandeling. Door de laserbehandeling kunnen de behandelde beenvaatjes tijdelijk donkerder kleuren. Dit is normaal, en kan enkele weken of maanden aanhouden.

Boek nu een laserbehandeling

Een laserbehandeling beenvaatjes boek je snel en eenvoudig via onderstaande button. We hopen je binnenkort te zien in onze huidkliniek in Sittard of onze huidkliniek in Valkenburg!
Logo Dermamedic