Tatoeage verwijderen: 50% korting op 1ste behandeling - Klik hier

Zomer peeling: 3 Rose De Mer peels à €379 (t.w.v. € 447) + gratis Cleanser cadeau - Klik hier

Laserontharing: Bij bikinilijn of onderbenen, oksels gratis (t.w.v. €85) - Klik hier

Cryo: 3 behandelingen van €747 nu voor €575 - Klik hier

Acnebehandeling

Acne behandelen is maatwerk. En dat is precies wat we doen. Samen gaan we aan de slag voor een acnebehandeling op maat, zodat jij je acne de baas wordt.

Heb je last van?

Wij kunnen je helpen!

Tijdens je eerste afspraak starten we met een intakegesprek waarbij we onder andere je behandelverleden, leefstijl, voeding en medische profiel bespreken. Ook maken we een huidanalyse om zo jouw huidconditie en acne te beoordelen.

Op basis hiervan maken onze huidtherapeutes een gepersonaliseerd behandelplan. Dit bestaat uit:

Acnebehandelingen in onze kliniek in Sittard of Valkenburg

Dieptereiniging acne behandeling huid

Dieptereiniging

Een dieptereiniging reinigt je poriën grondig en verwijdert onzuiverheden zoals mee-eters en talgophopingen. Een dieptereiniging is een effectieve manier om je huid op te frissen, ontstekingen te verminderen en de basis te leggen voor een schonere en gezondere huid.

Medische peeling voor behandeling acne

Medische peeling

De medische peeling is een effectief onderdeel van onze acnebehandeling en helpt bij het verwijderen van dode huidcellen, het verminderen van overtollig talg en het verbeteren van de algehele textuur van je huid.

Microneedling behandeling acne gezicht

Microneedling

Tijdens een microneedling behandeling brengen we fijne naaldjes in je huid aan. Hierdoor ontstaan kleine gaatjes die de natuurlijke genezingsrespons van je huid stimuleren en de productie van collageen en elastine bevorderen. Microneedling helpt ontstekingen te verminderen, je huidtextuur te egaliseren en acnelittekens te verminderen.

LED-therapie rood licht effectieve behandeling acne

LED-therapie

LED-therapie met rood licht is een effectieve behandeling voor acne. Rood licht helpt de productie van talg te reguleren en heeft een ontstekingsremmend effect. Dit kan leiden tot een afname in roodheid en zwelling. Daarnaast stimuleert rood licht de natuurlijke genezingsprocessen van je huid, bevordert het de collageenproductie en verbetert het je algehele huidconditie.

Lasertherapie om acne ontstekingen te verminderen

Lasertherapie

Bij de behandeling van acne helpt lasertherapie om ontstekingen te verminderen, bacteriën te doden en overtollige talgproductie te verminderen. Daarnaast draagt een laserbehandeling bij aan een egale huid, minder littekens en een verbeterde huidkwaliteit. Het resultaat: een schonere, gladdere en gezondere huid.

Voordelen van een acnebehandeling

Producten die perfect aansluiten bij jouw huid

Tijdens jouw intake en huidanalyse richten we ons op de fundamenten van jouw acnegevoelige huid. Hierna gaan we samen op zoek naar huidverbeteringsproducten die je thuis kunt gebruiken en die je helpen het gewenste resultaat te bereiken.

De producten die we gebruiken zijn therapeutische producten en bevatten actieve ingrediënten die diep doordringen in de huidlagen. Onzuiverheden worden verminderd en nieuwe puistjes en ontstekingen voorkomen.

Advies op maat over voeding, leefstijl en suppletie

Bij DermaMedic geloven we dat voeding en levensstijl een grote impact op je huid hebben. Daarom stellen we naast passende producten ook voedingsadviezen voor je samen, inclusief vrijblijvend advies over voedingssupplementen. Uit onderzoek is gebleken dat van binnenuit een grote winst geboekt kan worden om acne te verminderen.

Dit zijn de resultaten van onze klanten

Investeer in jouw huid

Acnebehandeling

€ 59,00

Acnebehandeling + peeling

€ 99,00

Pakket acne + peeling

5+1 gratis

In 1 of 2 keer afrekenen

€ 495,00

Acnetherapie + LED

€ 79,00

Microneedling

€ 195,00

Pakket microneelding

5+1 gratis, inclusief 6 keer gratis LED-therapie

In 1 of 2 keer afrekenen

€ 975,00

Laseren acnelaesies

v.a. € 110,00

Laseren + peeling acnelaesies

€ 175,00

Reviews

Dankzij deze toppers ben ik bijna van mijn acne weg. Na diverse acne behandelingen en verschillende crèmes te halen in de winkel ben ik op advies naar DermaMedic Sittard gegaan. Je wordt altijd door de vriendelijke medewerkers met een lach ontvangen en de praktijk is ook altijd heel goed onderhouden! Nu ben ik een aantal maanden verder met mijn behandeling en ik moet zeggen WOW wat een resultaat! Heb jij ook acne of andere huidproblemen dan is dit zeker een aanrader!

Jan

Ik ben zeer tevreden over DermaMedic. Mijn ervaring met hun groot aanbod in Acne behandelingen is naar wens en mijn huid is zichtbaar verbeterd! Samen kijken ze met je naar de mogelijkheden wat bij jou past en wat aansluit bij jou behoeftes naar het gewenste resultaat. Geven aandacht aan tips en adviezen (incl. voedingstips) mee voor thuis, om je huid zelf gezond te onderhouden tussen de behandelingen door. Ze zijn zeer professioneel, zorgzaam en erg vriendelijk! Absoluut een aanrader!

Susan

Ik kwam bij DermaMedic uit omdat ik last had van 2 kleine Milia’s onder mijn oog en deze zelf niet durfde weg te halen. Ik kon snel terecht. De dame die mij heeft geholpen was zeer correct en vriendelijk. Ze heeft mij gelijk de Milia’s kunnen verwijderen en het zo snel en pijnloos als mogelijk gedaan. Ik liep een half uur zeer tevreden de deur uit. Ik zal hier zeer zeker nog een keer terugkomen! Echt een aanrader.

Sabrina

Vanwege uitbarsting van puistjes op zoek gegaan naar een huidtherapeut. Bij Dermamedic terecht gekomen. Vriendelijke intake, uitgebreid geïnformeerd en vervolgens een kuur van 6 behandelingen gehad. Wat ik persoonlijk heel fijn vond is dat je uitleg krijgt over de producten zonder dat dit pusherig is. Behandelingen zijn heel goed bevallen. Zeer professioneel en vriendelijk. Mijn huid ziet er fantastisch uit. Zou het iedereen aanbevelen

Serfaus

Veelgestelde vragen

Het is sterk aan te bevelen om je huid goed voor te bereiden op een acnebehandeling. Bij bepaalde behandelingen is dit zelfs een must. Uit onderzoek is gebleken dat een huid die thuis met therapeutische producten behandeld wordt, tot wel 80% betere resultaten boekt dan een huid die niet op een acnebehandeling is voorbereid.
Direct na de behandeling ziet je huid er egaal rood uit en voelt je huid warm/prikkelend aan. De roodheid trekt binnen enkele uren tot maximaal 24 uur na de behandeling weg. Gebieden die intensiever zijn behandeld, kunnen wat langer rood blijven.
Dit is afhankelijk van het type behandeling dat wordt uitgevoerd en de ernst van je acne. Jouw huidtherapeut zal altijd aangeven wat de beste tijd is om tussen de behandelingen aan te houden. Gemiddeld genomen dienen er 2 tot 4 weken tussen de behandelingen te zitten zodat je huid optimaal kan herstellen.
In de meeste gevallen dekt jouw aanvullende zorgverzekering een acnebehandeling. Vaak wordt de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed zonder dat dit invloed heeft op jouw eigen risico. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de exacte vergoeding.
Helaas vergoeden zorgverzekeraars geen huidverbeteringsproducten. Camouflerende producten kunnen soms wel worden vergoed. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de exacte vergoedingen.

Bij DermaMedic hebben we ook verschillende behandelingen die helpen acnelittekens te verminderen. Check hiervoor deze pagina.

Boek nu een acnebehandeling

Een acnebehandeling boek je snel en eenvoudig via onderstaande button. We hopen je binnenkort te zien in onze huidkliniek in Sittard of onze huidkliniek in Valkenburg!
Logo Dermamedic