Tatoeage verwijderen: 50% korting op 1ste behandeling - Klik hier

Zomer peeling: 3 Rose De Mer peels à €379 (t.w.v. € 447) + gratis Cleanser cadeau - Klik hier

Laserontharing: Bij bikinilijn of onderbenen, oksels gratis (t.w.v. €85) - Klik hier

Cryo: 3 behandelingen van €747 nu voor €575 - Klik hier

Huid-verjongings traject

Huidverjongingstraject

Wil je kenmerken van huidveroudering tegengaan en je huid weer laten stralen? Dan is ons huidverjongingstraject hét behandeltraject dat je nodig hebt.

Heb je last van?

Wij kunnen je helpen!

Huidveroudering is een natuurlijk proces dat we niet kunnen tegenhouden of stoppen. Gelukkig kunnen we het huidverouderingsproces wél vertragen! Tijdens je eerste afspraak starten we met een intakegesprek waarbij we onder andere je behandelverleden, leefstijl en medische profiel bespreken. Ook maken we een huidanalyse om zo de staat van jouw huid te beoordelen. Op basis hiervan maken onze huidtherapeutes een gepersonaliseerd behandelplan. Dit bestaat uit:

Een combinatie van technieken, afgestemd op jouw huid

Tijdens een huidverjongingsbehandeling maken we gebruik van technieken die elkaar versterken. Omdat elke huid uniek is, gaan we voor een behandeling op maat die aansluit bij jouw huid en wensen. Door verschillende technieken met elkaar te combineren neemt de effectiviteit toe, bespaar je tijd én ben je voordeliger uit. Onze huidtherapeuten adviseren je welke combinatiebehandeling(en) het mooiste resultaat geven.

Behandelingen uit ons huidverjongingstraject

Behandelingen uit ons huid-verjongingstraject

Huidveroudering behandelen microneedling

Microneedling

Microneedling is een minimaal ingrijpende behandeling die je huid in de diepte behandelt. Doordat het natuurlijke genezingsproces van je huid wordt gestimuleerd, vernieuwd je huid van binnenuit en worden tekenen van huidveroudering minder zichtbaar.
Minder rimpels en lijntjes door medische chemische peeling

Medische peelings

Tijdens een medische peeling wordt een vloeistof op de huid aangebracht waardoor de bovenste huidlaag verdwijnt en de frisse nieuwe huid eronder zichtbaar wordt. Een medische peeling maakt je huidtextuur egaler, verbetert de teint van je huid, egaliseert je huidskleur en maakt fijne lijntjes minder zichtbaar.
Picoplus laser nieuwe collageen- en elastinevezels aanmaken

Laserbehandeling Picoplus laser

De Picoplus laser zorgt ervoor dat je huid nieuwe collageen- en elastinevezels aanmaakt. Hierdoor wordt je huid van binnenuit geherstructureerd. De behandeling met de Picoplus laser is non-ablatief. Dit betekent dat je bovenste huidlaag intact blijft en de hersteltijd minimaal is.
Laserbehandeling ND-YAG tegen huidveroudering

Laserbehandeling ND-YAG laser

De lichtbundel van de ND-YAG laser creert kleine gaatjes in de tweede huidlaag. Je huid ziet dit als een schadeprikkel, waarop een wondgenezingsproces start. De warmte die hierdoor diep in je huid wordt geproduceerd, stimuleert je huid om collageen en elastine aan te maken.
Laserbehandeling tegen ouder wordende huid in gezicht

Laserbehandeling Erbium YAG laser

De Erbium YAG 2940 laser is een van de beste en meest geavanceerde lasers op de markt, die je bovenste huidlaag heel selectief vernieuwt. De laser richt zich op het water in je huid. Omdat dit verdampt, wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd.

LEDtherapie voor behandeling huidverjonging

LED-therapie

LED-therapie is een veelzijdige behandeling die je huid van binnenuit gezond maakt. Door LED-therapie aan bijvoorbeeld een laserbehandeling toe te voegen, verbetert, verjongt en herstelt je huid optimaal.

Gezichtfacial tegen huidveroudering Sittard of Valkenburg

Facials

Om je huid met tekenen van huidveroudering te verbeteren, kunnen we verschillende facials inzetten, afhankelijk van jouw huid en huidwensen. Een glow facial zorgt bijvoorbeeld voor een goed doorbloede, gehydrateerde huid die mooi glanst. Ook voorkomt deze facial pigmentvlekken. De Mesoéclat gezichtsbehandeling stimuleert huidvernieuwing, zorgt voor een betere hydratatie en maakt je huid egaler, met een mooie glow.
Huidverjonging door bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een stevige massage van het dieper gelegen weefsel in je huid. Hierdoor wordt de bloedcirculatie in het bindweefsel gestimuleerd en afvalstoffen afgevoerd. Omdat bindweefsel de fundering van onze huid is, zal je gehele huid verbeteren als je bindweefsel in goede conditie is. Een bindweefselmassage is een effectieve behandeling om de resultaten van je jonger uitziende huid te behouden.

Behandelresultaten

Behandel-resultaten

Producten die perfect aansluiten bij jouw huid

Om het huidverouderingsproces te vertragen, gaan we samen op zoek naar producten die je thuis kunt gebruiken. Bij DermaMedic werken we met de producten van Mesoestetic en Dermaceutic. Deze huidverbeterende producten bevatten effectieve ingrediënten die een wezenlijke bijdrage leveren aan een mooie en jonger uitziende huid. Daarnaast is het gebruik van een goede SPF-zonnebrandcrème essentieel.

Advies op maat over voeding, leefstijl en suppletie

Bij DermaMedic geloven we dat voeding en leefstijl een grote impact op je huid hebben. Daarom stellen we naast passende producten ook voedingsadviezen voor je samen, inclusief vrijblijvend advies over voedingssupplementen. Wist je bijvoorbeeld dat suiker een belangrijke veroorzaker is van een slappe en rimpelige huid? Ook geven we je tips hoe een gezonde leefstijl je helpt om mooi ouder te worden.

Dit zijn de resultaten van onze klanten

Voor

Combinatietechniek erbium YAG laser

Na

Microneedling behandeling goed voor acne

Investeer in jouw huid

Combinatiebehandeling

Per behandeling

€ 237,50

4+1 gratis

In 1 of 2 keer afrekenen

€ 950,00

Reviews

Ik dacht altijd dat huidtherapie bestemd was voor mensen met ernstige huidklachten dus was het nooit eerder ik me opgekomen om er gebruik van te maken. Tot ik eigenaresse Carola leerde kennen en haar behandelingen. Ik heb microneedling gedaan en een aantal peelings. Ik krijg nu veel complimenten over mijn huid. Het is natuurlijk niet zo dat ik er ineens veel jonger uitzie, maar mijn huid oogt frisser en gezonder. Super blij mee.

Andrea

Een life changing moment voor mij. Ik had van alles geprobeerd om van mijn huidontstekingen af te komen. Na 4 behandelingen bij DermaMedic zijn de ontstekingen voor 90% verdwenen. De chemische peelings en laserbehandeling hebben wonderen verricht. Ik hoef niks meer te camoufleren. Mijn huid ziet er mooi uit en voelt lekker zacht aan.

K.

Veelgestelde vragen

Nee, huidveroudering is een natuurlijk proces dat we niet kunnen tegenhouden of stoppen. Wel kunnen de juiste behandelingen het huidverouderingsproces vertragen. Ook het gebruik van de juiste verzorgingsproducten en een gezonde leefstijl helpt om je huid zo mooi en gezond mogelijk te houden.

Tijdens een gratis intakegesprek adviseren we je graag over welke behandeling(en) het beste bij je zullen aanslaan.

Een huidverjongingstraject bestaat uit 5 behandelingen. Door de behandelingen wordt je huid aangezet om huidveroudering tegen te gaan. Dit werkt ook nog door na de laatste behandeling. Om behaalde resultaten te behouden, adviseren we je om elke 8 weken een nabehandeling te doen. Zo houd je je huid in topconditie.

Ja, het is belangrijk dat je je huid met de juiste verzorgingsproducten voorbereid. Om behaalde resultaten te behouden en verdere achteruitgang van je huid te voorkomen, is onderhoud door middel van de juiste producten minstens zo belangrijk.

Tijdens de behandeling is het belangrijk om ons op de hoogte te houden van veranderingen in je gezondheid en/of medicatie. Zo kunnen we complicaties zo veel mogelijk voorkomen. Treedt er een reactie op die niet met je is besproken, neem dan altijd contact met ons op.

Wil jij mooi en natuurlijk ouder worden?

Boek dan nu het huidverjongingstraject of ga voor een losse behandeling. We hopen je binnenkort te zien in onze huidkliniek in Sittard of onze huidkliniek in Valkenburg!
Logo Dermamedic