Tatoeage verwijderen: 50% korting op 1ste behandeling - Klik hier

Zomer peeling: 3 Rose De Mer peels à €379 (t.w.v. € 447) + gratis Cleanser cadeau - Klik hier

Laserontharing: Bij bikinilijn of onderbenen, oksels gratis (t.w.v. €85) - Klik hier

Cryo: 3 behandelingen van €747 nu voor €575 - Klik hier

Intake + Huidanalyse

Wil jij je huid verbeteren en ben je op zoek naar persoonlijk advies, 100% afgestemd op jouw huid? Boek dan een intakegesprek met huidscan in. Onze huidtherapeuten maken graag kennis met jou en je huid!

Vrijblijvend intakegesprek

Tijdens dit gratis en vrijblijvende intakegesprek bespreken we je vragen en adviseert een van onze huidtherapeuten welke behandeling het meest geschikt voor je is. Daarnaast vertellen we je meer over het te verwachten aantal behandelingen, de kosten en het resultaat. Ook bespreken we hoe eventuele voor- en nazorg eruitziet.

Een intakegesprek kun je het beste boeken als je een van de volgende behandelingen overweegt: verwijderen van tattoos, permanente make-up, laserontharing, cryolipolyse of het verwijderen van huidoneffenheden.

45-60 min // Gratis

Intakegesprek + huidscan

Wil je een stapje verder gaan? Kies dan voor een uitgebreid intakegesprek plus huidscan. Tijdens deze afspraak bespreken we je huidprobleem en wensen en onderzoeken we d.m.v. een huidscan de diepere lagen van je huid. Zo krijgen we een goed beeld van de conditie van je huid en eventuele rimpels, poriën, pigmentatie en roodheden. Op basis hiervan stellen we een op maat gemaakt behandelplan voor je samen. Advies over leefstijl, voeding en producten die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw huid komen hier ook in terug.

90 min // € 105

Intakegesprek + huidscan + kennismakingsbehandeling

Intakegesprek + huidscan + kennismakings behandeling

Wil je gelijk aan de slag met het verbeteren van je huid? Dan kunnen we je huid na de intake en huidanalyse direct behandelen. Tijdens deze kennismakingsbehandeling leren we je huid beter kennen en bereiden we je huid voor op het behandeltraject dat het beste bij je past. Ook geven we je advies over productgebruik, leefstijl, voeding en suppletie. Hiermee kun je thuis meteen aan de slag en ga je voor een optimaal eindresultaat.

De huidscan

Bij DermaMedic maken we gebruik van Life viz 3d huidanalyse camera.

Door het uitvoeren van een huidscan krijgen we een goed beeld van je huid. Hierdoor kunnen we de meest optimale behandelrichting bepalen en kunnen we effectief werken aan de wensen van jou en je huid.

Reviews

Bij DermaMedic zijn ze heel vriendelijk, deskundig, luisteren goed naar jou en stellen dan samen met jou een behandelplan op. Mij hebben ze goed geholpen met het verwijderen van mijn PMU wenkbrauwen. De dames stellen je heel erg op je gemak en vragen tijdens de behandeling constant hoe het met je gaat. Tevens heb ik ook een aantal microneedling behandelingen gehad en daar ben zeer tevreden over. Mijn huid is weer fris, straalt en voelt super aan. Ik heb mijn glow terug!
Nancy

Sinds enkele maanden onder behandeling voor mijn rosacea. Vanaf het intakegesprek had ik al een goed gevoel bij DermaMedic, de deskundigheid, het advies, de professionaliteit. Altijd een vriendelijk woord en bij vragen krijg je snel antwoord (ook via WhatsApp) terug.

Nu 5 peelings verder is mijn huid zoveel verbeterd. DermaMedic is een aanrader!

Susanne
Huidanalyse for professioneel advies
Huidanalyse for professioneel advies

Voorbereiding op de afspraak

Ter voorbereiding op de intake en/of huidanalyse vragen we je om met een gereinigde huid naar de afspraak te komen, zonder aangebrachte huidproducten of make-up. Zo kunnen we gelijk van start met het analyseren van je huid.
Logo Dermamedic