Tatoeage verwijderen: 50% korting op 1ste behandeling - Klik hier

Zomer peeling: 3 Rose De Mer peels à €379 (t.w.v. € 447) + gratis Cleanser cadeau - Klik hier

Laserontharing: Bij bikinilijn of onderbenen, oksels gratis (t.w.v. €85) - Klik hier

Cryo: 3 behandelingen van €747 nu voor €575 - Klik hier

Elektrische epilatie

Als je last hebt van storende haren in je gezicht wil je daar graag vanaf. Elektrische epilatie zorgt ervoor dat deze haren blijvend verwijderd worden. Bewezen effectief!

Heb je last van?

Wij kunnen je helpen!

Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd om de haargroei in je gezicht tegen te gaan. Scheren, epileren, ontharingscrèmes, een behandeling met hormoonpreparaten.. Het vervelende is dat het effect slechts tijdelijk is, want de haartjes komen altijd terug. Elektrische epilatie is dé behandeling om witte, rode en grijze haren in je gezicht definitief te verwijderen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Boek dan vandaag nog een gratis intake + huidscan.

Voordelen van elektrische epilatie

Elektrische epilatie bij DermaMedic

Door middel van elektrische epilatie kunnen we de storende haren in je gezicht die wit, rood of grijs van kleur zijn, definitief verwijderen. Deze kleur haren zijn namelijk niet met de laser te behandelen omdat een laser zich richt op het pigment in het haar. Bij witte en grijze haren ontbreekt pigment; rood pigment herkent de laser niet. Het verwijderen van ongewenste haargroei op huidtransplantaten is met elektrische epilatie ook goed mogelijk. Tijdens de behandeling laat een huidtherapeut een minuscuul naaldje in elk haarzakje glijden om deze vervolgens enkele seconden stroom te geven. Door de stroom ontstaat er warmte in het haarzakje. Hierdoor beschadigt en vernietigt het haar. Na elke behandeling worden de haren dunner en zwakker, waarna ze uiteindelijk zullen verdwijnen.

Dit zijn de resultaten van onze klanten

Voor

Combinatietechniek erbium YAG laser

Na

Microneedling behandeling goed voor acne

Investeer in jouw huid

Kort consult

€ 50,00

Lang consult

€ 79,00

Reviews

Geweest voor elektrische epilatie. Geweldig resultaat. Vakkundig personeel. Voor iedereen aan te raden. TOP. Ook nog vergoed via zorgverzekering tot bepaald bedrag.

Jose

Bij dermaMedic ben je in goede handen, je wordt warm ontvangen. Zeer deskundig en geven een eerlijk advies. Professionaliteit ten top.

Justine

Veelgestelde vragen

Elektrische epilatie wordt alleen toegepast in het gezicht. Het is dé behandeling als je af wil van witte, rode en grijze gezichtsharen. De behandeling kan wat gevoelig zijn. Dit verschilt per persoon.
Voorafgaand aan de behandeling mag je de betreffende haren niet meer uittrekken. Dit geldt voor de gehele behandelperiode. Als je het haar uittrekt, krijgt het haarzaakje namelijk een prikkel om harder te groeien. Dit terwijl we met elektrische epilatie juist het tegenovergestelde willen bereiken. Knippen of scheren kan nog wel. Verder adviseren we je om na de behandeling minimaal 48 uur zonlicht of zonnebank te vermijden. Dit om hyperpigmentatie te voorkomen.
Elektrische epilatie is een tijdrovende behandeling. De behandeling kan meerdere jaren duren, afhankelijk van de dikte van je haren, het te behandelen gebied en de hoeveelheid beharing. De behandelfrequentie varieert tussen de 3 en 6 weken. Dit verschilt per persoon. We bespreken dit graag met je tijdens de intake.
Tot een paar uur na de behandeling kan je huid er rood uitzien en/of warm aanvoelen. Je kunt het behandelde gebied koelen. Na het elektrisch epileren kunnen er op het behandelde gebied ook korstjes en blaasjes ontstaan. Deze trekken meestal binnen een aantal dagen weg.
Ja, in principe zorgt elektrische epilatie ervoor dat je ongewenste haren definitief verwijderd worden. We kunnen je echter geen garantie geven over het eindresultaat.
In veel gevallen wordt de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed, mits de overbeharing bij vrouwen in het gezicht voorkomt. Informeer bij je zorgverzekeraar of de betreffende behandeling in aanmerking komt voor een vergoeding.

Boek nu een behandeling elektrische epilatie

Een behandeling elektrische epilatie boek je snel en eenvoudig via onderstaande button. We hopen je binnenkort te zien in onze huidkliniek in Sittard of onze huidkliniek in Valkenburg!

Logo Dermamedic