Tatoeage verwijderen: 50% korting op 1ste behandeling - Klik hier

Zomer peeling: 3 Rose De Mer peels à €379 (t.w.v. € 447) + gratis Cleanser cadeau - Klik hier

Laserontharing: Bij bikinilijn of onderbenen, oksels gratis (t.w.v. €85) - Klik hier

Cryo: 3 behandelingen van €747 nu voor €575 - Klik hier

Littekenmassage

Een litteken kan een behoorlijke impact hebben: zowel cosmetisch als fysiek. Met behulp van littekenmassages maken we jouw litteken(s) soepeler, dunner en minder rood en nemen pijnklachten af.

Heb je last van?

Wij kunnen je helpen!

Een litteken kan heel vervelend zijn, zeker als je litteken op een zichtbare plaats zit. Daarnaast kan je last hebben van fysieke klachten. Littekenmassage kan veel verlichting brengen. Ben je benieuwd wat deze behandeling voor jou kan betekenen? Boek dan vandaag nog een gratis intake.

Voordelen van littekenmassage

Littekenmassage bij DermaMedic

Tijdens een littekenmassage zetten we verschillende massagetechnieken in die het littekenweefsel versoepelen en de doorbloeding verbeteren. De rek die op de huid wordt aangebracht zorgt ervoor dat de elasticiteit van je litteken(s) verbetert. Het resultaat: littekens worden soepeler, dunner en minder rood of donker van kleur. Daarnaast nemen klachten als pijn en bewegingsbeperkingen aanzienlijk af. Soms verdwijnen deze klachten zelfs helemaal. Het (thuis) aanbrengen van tape, siliconenpleisters, siliconengel en de juiste verzorgende crème kan een waardevolle aanvulling zijn op de behandeling in onze kliniek in Sittard of Valkenburg. Voor een optimaal resultaat kun je een littekenmassage combineren met microneedling, licht- en laserbehandelingen en/of camouflagetherapie.

Investeer in jouw huid

Littekenmassage

Prijs vastgesteld door zorgverzekeraar

Reviews

DermaMedic heeft mijn littekens in het gezicht behandeld na een operatie. Door een mix van huidmassage, ledverlichting en microneedling is het resultaat na 3 maanden verbluffend. De behandelingen waren prettig en de service was prima.

Robert

IK ben zeer tevreden met de resultaten die behaald worden met de behandeling van mijn oude brandwonden. De littekens zijn heel veel soepeler geworden en zien er ook beter uit.

Inge

Veelgestelde vragen

Een littekenmassage is een natuurlijke behandelmethode. Door middel van speciale massagetechnieken maken we je littekens soepeler, dunner en minder rood of donker van kleur. Het beste resultaat behalen we door verschillende behandelingen te combineren. Tijdens een gratis intakegesprek adviseren we je graag over de mogelijkheden.
Dit is afhankelijk van jouw litteken(s). Zowel de grootte als de plek waar het litteken zich bevindt en hoe lang het er al zit, spelen een rol. Tijdens een gratis intakegesprek geeft onze huidtherapeut je graag meer inzicht over de behandelmogelijkheden en frequentie.
Een litteken kunnen we niet verwijderen, maar wel minder opvallend maken. Het beste resultaat behalen we door verschillende behandelingen te combineren. Microneedling, laserbehandelingen en camouflagetherapie zijn zeer effectief om littekens zichtbaar te verminderen. We werken dan op het natuurlijke herstelvermogen van de huid, waardoor littekenweefsel gezonder, gladder en soepeler wordt.

Het verschilt per zorgverzekeraar of een littekenbehandeling wordt vergoed. Meestal is dit wel het geval wanneer je aanvullend bent verzekerd. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de precieze voorwaarden.

Als microneedling wordt ingezet om acnelittekens te behandelen worden de behandelingen in sommige gevallen vergoed. Dit verschilt per zorgverzekeraar en is mede afhankelijk van het aanvullende pakket dat je hebt afgesloten. Het bedrag dat jaarlijks wordt vergoed verschilt ook per zorgverzekeraar. Informeer hierover bij je zorgverzekeraar.

Boek nu een littekenmassage

Een afspraak of intakegesprek boek je snel en eenvoudig via onderstaande button. We hopen je binnenkort te zien in onze huidkliniek in Sittard of onze huidkliniek in Valkenburg!

Logo Dermamedic