Tatoeage verwijderen: 50% korting op 1ste behandeling - Klik hier

Zomer peeling: 3 Rose De Mer peels à €379 (t.w.v. € 447) + gratis Cleanser cadeau - Klik hier

Laserontharing: Bij bikinilijn of onderbenen, oksels gratis (t.w.v. €85) - Klik hier

Cryo: 3 behandelingen van €747 nu voor €575 - Klik hier

Laserbehandeling littekens

Laser-behandeling littekens

Een litteken kan je flink onzeker laten voelen. Met de juiste laserbehandeling maken we jouw litteken(s) zichtbaar minder opvallend!

Heb je last van?

Wij kunnen je helpen!

Tijdens je eerste afspraak starten we met een intakegesprek waarbij we onder andere je behandelverleden, leefstijl en medische profiel bespreken. Ook maken we een huidanalyse om zo jouw huidconditie en littekens te beoordelen. Op basis hiervan maken onze huidtherapeutes een gepersonaliseerd behandelplan. Dit bestaat uit:

Laserbehandelingen littekens
in onze kliniek in Sittard of Valkenburg

Laser-behandelingen littekens
in onze kliniek in Sittard of Valkenburg

Laserbehandeling Picoplus laser

De Picoplus laser zorgt ervoor dat je huid nieuwe collageen- en elastinevezels aanmaakt. Hierdoor wordt je huid van binnenuit geherstructureerd. De behandeling met de Picoplus laser is non-ablatief. Dit betekent dat je bovenste huidlaag intact blijft, omdat deze laser in de tweede huidlaag werkt.

Laserbehandeling Erbium YAG laser

De Erbium YAG 2940 laser is een van de beste en meest geavanceerde lasers op de markt. Met een laserbehandeling met de Erbium YAG 2940 vlakken littekens effectief af en wordt je bovenste huidlaag heel selectief vernieuwd.

IPL-laserbehandeling

De IPL-laser is geschikt om de verkleuring in een litteken veilig en effectief te verminderen, waardoor je een egalere huid krijgt. Door middel van IPL gaan we de rode en/of bruine kleur in je litteken(s) doelgericht te lijf. Een IPL-laserbehandeling werkt voor jonge en oude littekens, brandplekken en post-operatieve littekens.

Voordelen van littekenbehandeling

Voordelen van litteken-behandeling

Producten die perfect aansluiten bij jouw huid

Tijdens jouw intake en huidanalyse richten we ons op de fundamenten van jouw huid. Hierna gaan we samen op zoek naar huidverbeteringsproducten die je thuis kunt gebruiken en die je helpen het gewenste resultaat te bereiken. De juiste verzorging van je litteken(s) is heel belangrijk. De producten waarmee we werken zijn therapeutische producten en bevatten actieve ingrediënten die diep in de huidlagen doordringen. Ze zijn ondersteunend aan de behandeling en helpen de huid te kalmeren en littekens te vervagen. Ook het gebruik van een goede spf-crème is essentieel.

Dit zijn de resultaten van onze klanten

Voor

Acnelittekens behandeling voor resultaat

Na

Acnelittekens behandeling na resultaat

Investeer in jouw huid

Laserbehandeling acnelittekens

Klein gebied (enkele littekens)

€ 169,00

Middel gebied (wangen)

€ 205,00

Groot gebied (hele gezicht)

€ 289,00

Laserbehandeling litteken

v.a. € 145,00

Reviews

Omwille van een ernstig auto ongeluk heb ik een vervelend litteken op mijn gezicht overgehouden. Jaren ben ik bezig geweest met plastische chirurgie, Scarban pleisters/masker en verschillende laserbehandelingen. Echter leek er op een gegeven moment nog maar weinig verbetering in te zitten, waarna ik een hele periode ben gestopt met behandelen. Na een lang traject van behandelingen kon ik mezelf niet voorstellen dat het litteken (na al die jaren) nog zou verbeteren, maar ‘wat niet weet, wat niet deert’… Ik ben inmiddels drie sessies verder en ondanks dat ik in het begin sceptisch was, blijken de resultaten verbazingwekkend. Ik ben mijn behandelaar en vriendin dan ook ontzettend dankbaar dat ze mij bleef aanmoedigen om te kijken naar nieuwe mogelijkheden en ik volledig op haar expertise kan vertrouwen. We hebben nog een hele weg te gaan, maar met jouw kennis en eerlijkheid maak ik me geen moment zorgen over het (uiteindelijke) resultaat.

Chen

Door een niet noodzakelijke plastisch chirurgische ingreep ( evaluatie achteraf) vormde zich een lelijk litteken in mijn gezicht. Op advies van een derde, maakte ik een afspraak bij DermaMedic team. Er werd een plan van aanpak gemaakt en na een groot aantal professionele behandelingen, ben ik trots op het resultaat. Mijn privé omgeving , die steeds mijn klankbord was tijdens de voortgang van de behandelingen, merkt nauwelijks nog het verschil met de situatie van vóór de ingreep.

Henk

Veelgestelde vragen

Nee, je huid moet altijd worden voorbereid met de juiste producten. Tijdens de gratis intake maken we een behandelplan op maat waarin we je adviseren over het gebruik van producten die ondersteunend aan de behandeling zijn.
Een litteken zal nooit meer verdwijnen maar kan wel minder opvallend worden gemaakt. Het beste resultaat behalen we door verschillende behandelingen te combineren. We werken dan op het natuurlijke herstelvermogen van de huid, waardoor littekenweefsel gezonder, gladder en soepeler kan worden.
Dit is afhankelijk van de gekozen behandeling en je huid. Tijdelijke klachten als roodheid, jeuk en een branderig gevoel komen regelmatig voor. Na een laserbehandeling ontstaan op de behandelde littekens kleine korstjes. Deze verdwijnen na een paar dagen vanzelf.
Dit is afhankelijk van het type laserbehandeling dat wordt uitgevoerd en het soort litteken(s). Jouw huidtherapeut zal dit altijd in nauw overleg met je bespreken.
Dit verschilt per zorgverzekeraar. Meestal is dit wel het geval wanneer je aanvullend bent verzekerd. Informeer bij je zorgverzekeraar of een laserbehandeling littekens wordt vergoed.

Boek nu een laserbehandeling littekens

Een laserbehandeling boek je snel en eenvoudig via onderstaande button. We hopen je binnenkort te zien in onze huidkliniek in Sittard of onze huidkliniek in Valkenburg!
Logo Dermamedic