Tatoeage verwijderen: 50% korting op 1ste behandeling - Klik hier

Zomer peeling: 3 Rose De Mer peels à €379 (t.w.v. € 447) + gratis Cleanser cadeau - Klik hier

Laserontharing: Bij bikinilijn of onderbenen, oksels gratis (t.w.v. €85) - Klik hier

Cryo: 3 behandelingen van €747 nu voor €575 - Klik hier

Bindweefselmassage

Bindweefsel-massage

Verbeter je huidconditie, stimuleer de doorbloeding en boost je huid op een natuurlijke manier. Op naar een stralende en stevigere huid!

Heb je last van?

Wij kunnen je helpen!

Een bindweefselmassage is een stevige massage van het dieper gelegen weefsel in je huid. Door de stevige grepen wordt de bloedcirculatie in het bindweefsel gestimuleerd. Hierdoor gaan je huid en lymfesysteem afvalstoffen afvoeren. Omdat bindweefsel de fundering van onze huid is, zal je gehele huid verbeteren als je bindweefsel in goede conditie is. Bovendien bevat bindweefsel collageen en elastine; beide zorgen voor volume, stevigheid en elasticiteit. Benieuwd wat een bindweefselmassage voor jou kan betekenen? Boek dan nu een gratis intake + huidscan.

Voordelen van Bindweefselmassage

Voordelen van Bindweefsel-massage

Bindweefselmassage bij DermaMedic

Bindweefsel-massage bij DermaMedic

Een bindweefselmassage kan als op zichzelf staande behandeling worden ingezet, maar om het beste uit jouw huid te halen combineren we een bindweefselmassage desgewenst met LED-therapie of een vitamine C peeling. Het rode licht van LED-therapie zorgt ervoor dat je bindweefsel in rap tempo herstelt en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt. Een vitamine C peeling vermindert de effecten van schadelijke factoren die je huid van buitenaf hebben beïnvloed, zoals vervuiling en UV-straling. Daarnaast heeft vitamine C een ophelderend effect op hyperpigmentatie, stimuleert het de aanmaak van collageen en zorgt het voor een frisse glow en stralende huid.

Investeer in jouw huid

Bindweefselmassage
Per behandeling
€ 60,00

Pakket van 6 behandelingen

In 1 of 2 keer afrekenen
€ 320,00
Glow Facial plus

Bindweefselmassage + vitamine C peel + masker

€ 165,00

Reviews

Ik kom er altijd met plezier. Lieve dames die altijd met me meedenken en goed advies geven. Ze weten precies wat mijn huid nodig heeft :). Ik kan altijd terecht met al mijn vragen en ga elke keer weer met een fris en goed verzorgd huidje de deur uit. Echte professionals met passie voor hun vak, dat merk je gewoon!

SH

Altijd zeer tevreden bij de dames van Dermamedic. Vandaag weer een stralende behandeling gehad, thankyou!!

Joany

Veelgestelde vragen

We raden je aan om een kuur te volgen van 6 behandelingen met tussenpozen van 1 week. Een behandeling in kuurverband zorgt ervoor dat je in korte tijd behandelingen ondergaat waardoor je een sneller resultaat verkrijgt.
Ja, dat kan. Voor een optimaal resultaat adviseren wij echter om producten te gebruiken die collageenproductie en huidvernieuwing stimuleren.
Een bindweefselmassage is geschikt voor een huid die al enige tekenen van veroudering vertoont, maar óók voor de huid die net dat beetje extra nodig heeft! Daarnaast is een bindweefselmassage ideaal om in te zetten als onderhoudsbehandeling, bijvoorbeeld na een kuur van intensievere behandelingen om het behaalde resultaat vast te houden. Tot slot is het ondergaan van een bindweefselmassage superfijn om in te zetten vlak voor een feestje; je huid ziet er dan extra mooi en glanzend uit!
Na afloop van een bindweefselmassage heeft je huid een mooie glow.

Boek nu een bindweefselmassage

Boek nu een bindweefsel-massage

Een bindweefselmassage boek je snel en eenvoudig via onderstaande button. We hopen je binnenkort te zien in onze huidkliniek in Sittard of onze huidkliniek in Valkenburg!
Logo Dermamedic