Tatoeage verwijderen: 50% korting op 1ste behandeling - Klik hier

Zomer peeling: 3 Rose De Mer peels à €379 (t.w.v. € 447) + gratis Cleanser cadeau - Klik hier

Laserontharing: Bij bikinilijn of onderbenen, oksels gratis (t.w.v. €85) - Klik hier

Cryo: 3 behandelingen van €747 nu voor €575 - Klik hier

Verwijder huidoneffenheden

Pak huidoneffenheden als gerstekorrels, ouderdomswratjes en steelwratjes effectief aan en ga voor een gladdere huid.

Heb je last van?

Wij kunnen je helpen!

Huidoneffenheden kunnen in verschillende vormen op je huid zichtbaar zijn. Onschuldig, maar als je je eraan stoort wil je er graag snel vanaf. Een behandeling met de Zapper of electrocoagulatie kan dan uitkomst bieden. Ben je benieuwd hoe wij jouw huidoneffenheden kunnen verminderen? Boek dan vandaag nog een gratis intake + huidscan.

Voordelen van het verwijderen van huidoneffenheden

Voordelen van het verwijderen van huid-oneffenheden

Huid-oneffenheden verwijderen
bij DermaMedic

Huidoneffenheden verwijderen
bij DermaMedic

Bij DermaMedic verwijderen we de verschillende soorten huidoneffenheden door middel van electrocoagulatie. Door middel van warmte branden we de huidoneffenheden met een heel dun naaldje weg of dicht. Na de behandeling kunnen er kleine korstjes ontstaan. Deze verdwijnen na een paar dagen vanzelf.

Dit zijn de resultaten van onze klanten

Voor

Combinatietechniek erbium YAG laser

Na

Microneedling behandeling goed voor acne

Investeer in jouw huid

Verwijderen van goedaardige huidafwijkingen

€ 65,00

Reviews

Dermamedic is een zeer professionele praktijk met kundig personeel die handelt in het belang van de klant. Tevens een zeer uitgebreid aanbod aan behandelingen voor vrijwel ieder huidprobleem. Ik ben er zelf al enkele jaren in behandeling zonder tegenvallend resultaat. Ik raad dermamedic aan voor iedereen die kampt met een huidprobleem.

Lissa

Jarenlang vaste klant bij Dermamedic! Ik word altijd goed geholpen voor en de dames zijn heel aardig. Mijn huid is enorm verbeterd en er is altijd passend advies. Zeker een aanrader!

Sanne

Veelgestelde vragen

Voor wie is een behandeling huidoneffenheden verwijderen geschikt?

Het laten verwijderen van je huidoneffenheden is geschikt als je last hebt van gerstekorrels (milia), bruine of zwarte huidkleurige vlekjes of bultjes (dermatosis papulosa nigra), ouderdomswratjes (verruca seborrhoica) of steelwratjes (fibromen).

Hoe weet ik welke behandeltechniek het meest geschikt voor me is?

Bij elk huidprobleem besluiten we vooraf welke techniek het beste is om jouw huidoneffenheden te behandelen.

Is het verwijderen van huidoneffenheden pijnloos?
Nee, een behandeling met de Zapper of door middel van elektrocoagulatie is niet pijnloos. Een verdoving is echter niet nodig.
Waar moet ik voor, tijdens en na de behandelingen rekening mee houden?
Voor een snelle en mooie genezing is het belangrijk dat je 2 weken voor, tijdens en 2 weken na de behandeling niet onder de zonnebank of in de zon gaat. Daarnaast adviseren we om een hoge zonnefilter te gebruiken om hyperpigmentatie te voorkomen. Tot slot is het belangrijk om de huid niet onnodig te irriteren. Vermijd daarom rokerige ruimtes, de overgang van jou naar warmte, gekruid eten, alcohol en medicatie die bijdraagt aan verwijde vaatjes. Ook is het belangrijk om niet aan de korstjes te krabben die kunnen ontstaan. Deze gaan vanzelf weg.
Hoe ziet mijn huid er na de behandeling uit?
Na behandeling met de Zapper en elektrocoagulatie kunnen er kleine korstjes ontstaan. Deze zullen na ongeveer 3 tot 5 dagen verdwijnen. Het behandelde plekje kan na verloop van tijd weer terugkomen. Helaas is dit niet te voorkomen.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor een optimaal resultaat?

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van het huidprobleem, de hoeveelheid oneffenheden en de grootte ervan. De behandelingen zullen ongeveer om de 14 dagen plaatsvinden, zodat je huid tijd heeft om te genezen en herstellen.

Boek nu een behandeling

Een behandeling om je huidoneffenheden te verwijderen boek je snel en eenvoudig via onderstaande button. We hopen je binnenkort te zien in onze huidkliniek in Sittard of onze huidkliniek in Valkenburg!
Logo Dermamedic