Tatoeage verwijderen: 50% korting op 1ste behandeling - Klik hier

Zomer peeling: 3 Rose De Mer peels à €379 (t.w.v. € 447) + gratis Cleanser cadeau - Klik hier

Laserontharing: Bij bikinilijn of onderbenen, oksels gratis (t.w.v. €85) - Klik hier

Cryo: 3 behandelingen van €747 nu voor €575 - Klik hier

Productadvies

Ben jij op zoek naar de beste producten voor jouw huid? We stellen een passend productadvies voor je samen zodat je thuis aan de slag kan met producten die écht werken.

Producten die
écht voor je werken

Met wetenschappelijk bewezen werkende stoffen in huidproducten kun jij jouw huid daadwerkelijk verbeteren. Maar dan moet je wel weten wat jouw huid nodig heeft! Het is namelijk onmogelijk om een product te kiezen zonder de precieze behoeftes van je huid te kennen. Tijdens een gratis huidscan brengen we jouw huid in kaart en bepalen we bij welke producten jouw huid het meest gebaat is. Wil je een stralende huid? Of juist een meer egale huid die in balans is? Boek vandaag nog een gratis intake + huidscan.

Voordelen van
Productadvies

Zo werkt productadvies bij DermaMedic

Passende huidproducten zijn heel persoonlijk. Ook veranderen de behoeftes van je huid gedurende het jaar. Daarom starten we altijd met een vrijblijvende intake en huidscan en brengen we jouw wensen, doelen en/of huidproblemen in kaart. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het lezen van formules, ingrediëntenlijsten en percentages werkzame stoffen in huidproducten. Na afloop heb je een persoonlijk productadvies in handen van producten die op dat moment het beste bij je passen. Hebben we de producten op voorraad? Dan kun je deze direct meenemen en thuis gelijk aan de slag.

Dit zijn de resultaten van onze klanten

Voor
Combinatietechniek erbium YAG laser
Na
Microneedling behandeling goed voor acne

Reviews

Gevonden via Google en meteen een afspraak gemaakt. Dit door de goede reviews die ik gelezen had. Ze verdienen 5 sterren! Ze zijn stuk voor stuk deskundig en heel vriendelijk. Bij de intake stellen ze samen met jou een behandelplan op en geven ze je adviezen. Ze hebben me producten aangeraden en deze ben ik gaan gebruiken. Ik merk dat mijn huid hierdoor ontzettend is verbeterd. (Ze dringen je niks op wat heel erg fijn is!!) Daarnaast kwam ik voor het vaatje op mijn gezicht en de laserbehandelingen wat goed zijn verlopen! Ik kan het iedereen aanraden.

Kyona

Het bleek dat ik weer een uitbraak had van rosacea, na advies welke producten ik hiervoor kon gebruiken, aan de slag gegaan. Nu na 4 weken op controle wat een geweldig resultaat. We gaan voorlopig zo door. Kom graag terug, al is het maar om de goeie producten te kopen.

Jolanda

Veelgestelde vragen

De werking van een huidproduct wordt sterk bepaald door de juiste hoeveelheid werkzame stoffen en de formulering. Bij veel huidproducten die in de winkel of apotheek liggen, zijn de percentages werkzame stoffen vaak (te) laag en is de formulering niet optimaal. Ook kan de verpakking ervoor zorgen dat eventuele werkstoffen vervliegen, zoals vaak bij een pot crème het geval is. Daarnaast is het zo dat veel mensen een huid hebben waar het product niet goed in kan trekken. Dit komt omdat het product op de hoornlaag, de laag van dode huidcellen, blijft liggen. Hierdoor kan zelfs het meest krachtige serum niet het gewenste effect hebben.
Bij DermaMedic werken we met de producten van Mesoestetic en Dermaceutic. Deze huidverbeterende producten bevatten effectieve ingrediënten die een wezenlijke bijdrage leveren aan een mooie en jonger uitziende huid.
Dit hangt af van je huid en je huidproblemen die je aan wilt pakken. Onze huidtherapeuten vertellen je hier tijdens het vrijblijvende intakegesprek en aan de hand van de huidscan graag meer over.
Alleen camouflerende producten komen voor vergoeding in aanmerking.

Boek nu een productadvies

Ben je enthousiast geworden en wil je gelijk een afspraak inplannen? Een productadviesafspraak boek je snel en eenvoudig via onderstaande button. We hopen je binnenkort te zien in onze huidkliniek in Sittard of onze huidkliniek in Valkenburg!
Logo Dermamedic