Verwijzing en Vergoeding

Om een beroep te kunnen doen op een huidtherapeut, is een verwijzing van een arts of specialist nodig. De vergoedingen voor behandelingen door een huidtherapeut verschillen sterk. Ze zijn afhankelijk van de soort behandeling en de soort verzekering. Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft.

Vergoeding camouflagetherapie:
De behandelingen camouflagetherapie (gelaat) worden grotendeels vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De vergoeding van deze behandeling is afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Informeer bij uw eigen zorgverzekeraar hoeveel u vergoed kunt krijgen.

Vergoeding elektrische epilatie:
De behandelingen elektrische epilatie (gelaat) worden grotendeels vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De vergoeding van deze behandeling is afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Informeer bij uw eigen zorgverzekeraar hoeveel u vergoed kunt krijgen.

Vergoeding laserontharing:
De laserontharing (gelaat) worden grotendeels vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De vergoeding van deze behandeling is afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Informeer bij uw eigen zorgverzekeraar hoeveel u vergoed kunt krijgen.

Vergoeding acnetherapie:
De behandelingen voor acne worden grotendeels vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De vergoeding van deze behandeling is afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Informeer bij uw eigen zorgverzekeraar hoeveel u vergoed kunt krijgen.

Vergoeding glycolzuurpeeling:
Wanneer de peelingen worden uitgevoerd bij restacne en acnelittekens wordt het grotendeels vergoed vanuit de aanvullende verzekering.De vergoeding van deze behandeling is afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Informeer bij uw eigen zorgverzekeraar hoeveel u vergoed kunt krijgen.

Adresgegevens

DermaMedic Sittard
Rijksweg Zuid 78
6134 AD   Sittard
M: 06 - 812 56 565
E:

 

Adresgegevens

DermaMedic Valkenburg
Statenlaan 2D
6301 WE   Valkenburg
M: 06 - 483 38 232
E: