Team Dermamedic

Onze passie is jouw huid mooier en gezonder maken. Door middel van transparante voorlichting, individuele benadering, patiëntvriendelijkheid en deskundigheid verleent DermaMedic hoogwaardige huidzorg, om jouw huid weer in topconditie te brengen. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en een eerlijk advies staan bij ons centraal.

Ons team van huidexperts bestaat uit huidtherapeuten en medisch schoonheidsspecialisten. Onze huidtherapeuten staan ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van huidtherapeuten (NVH) en het kwaliteitsregister paramedici. Onze schoonheidsspecialisten medisch schoonheidsspecialisten zijn lid van de Anbos.  Onze huidexperts worden voortdurend geschoold om hun kennis en kunde op peil te houden. Lees hieronder meer over onze huidexperts!

Carola Lemmens - Dermamedic
Carola Lemmens
Eigenaresse en Huidtherapeut
Carola Lemmens

Mijn fascinatie voor huidtherapie is gekomen na mijn opleiding als schoonheidsspecialiste. Het is mij daar goed bevallen en ik wilde hier verder mee. Ik kreeg nog meer interesse in de zieke en beschadigde huid. Dit was voor mij een motivatie en ik wilde me hierin specialiseren en verdiepen. Maar ik wilde ook meer ingaan op het medische gedeelte van de huid. Zo ben ik verder gaan studeren voor huidtherapeut.

Het mooie van de huidtherapie is, dat je iets kunt betekenen voor de mensen. Je helpt de mensen direct met hun huidaandoening, waardoor ze weer lekkerder in hun huid (vel) zitten en tevreden zijn over de behandeling. Je geeft niet alleen therapie, maar je adviseert ook hoe mensen het beste om kunnen gaan met hun zieke of beschadigde huid. Tevens vind ik het ook leuk om met mensen te werken en samen met de patiënt te zoeken naar een eventuele oplossing of verbetering. Ik ben daarom ook blij dat ik mijn vaardigheden en kennis in deze praktijk kan uitvoeren en patiënten zo kan helpen.

​Kwaliteit is heel belangrijk voor mij. Om dit te kunnen waarborgen, zal ik de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied volgen en deelnemen aan nascholingen en cursussen die worden aangeboden.

Sophie Fincken - Dermamedic
Sophie Fincken
Schoonheidsspecialiste
Sophie Fincken

Als jong meisje was ik al geïnteresseerd in schoonheid en de huid. Dit is door de jaren alleen maar gegroeid. Ik ben opgeleid als schoonheidsspecialiste en heb een aantal jaren de studie huidtherapie gevolgd. Deze heb ik niet afgerond, maar heeft mij veel kennis gegeven, die ik dagelijks toe kan passen in de kliniek.  

Sinds 2018 ben ik werkzaam bij DermaMedic als huidspecialiste. Ik ondersteun de huidtherapeuten en richt mij vooral op huidverbetering en huidverjonging.

Altijd blijven leren is een must doordat ons vakgebied zich constant ontwikkeld, dit maakt mijn werk super interessant en uitdagend!

Wat ik dagelijks probeer na te streven, is samen met onze cliënten een zo goed mogelijk resultaat behalen, niet alleen met de behandelingen in de kliniek maar ook de juiste thuisbehandeling. Het is een mooie uitdaging de juiste producten te vinden voor ieder individueel. Vervolgens resultaat zien geeft enorm veel voldoening.

Jill Buursma - Dermamedic
Jill Buursma
Huidtherapeut
Jill Buursma

Mijn naam is Jill Buursma, ik ben 24 jaar oud en ik woon in Limbricht. Naar aanleiding van affiniteit voor wondzorg tijdens de opleiding doktersassistente, heb ik de keuze gemaakt om in 2015 te starten met de vierjarige opleiding huidtherapie op Hogeschool Utrecht. Het vak huidtherapie spreekt mij aan door de diversiteit aan behandelingen, zowel op medisch als cosmetisch gebied. Het geeft mij erg veel voldoening om de kwaliteit van leven van patiënten te verbeteren en ervoor te zorgen dat iemand zich beter in zijn vel voelt. Daarnaast vind ik het prettig om met collega's en andere specialismen samen te werken en onze krachten te bundelen om zo de beste zorg te kunnen leveren aan de patiënt. Ik hecht veel waarde aan goede communicatie en tevredenheid van de patiënt.

Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen door scholingen en trainingen te volgen. Ook de start met een master in de gezondheidszorg geeft mij op wetenschappelijk gebied veel aanvulling bij het werken als huidtherapeut.

Carrie Braun - Dermamedic
Carrie Braun
Huidtherapeut
Carrie Braun

Gedurende de opleiding tot schoonheidsspecialiste is mijn interesse voor de huid toegenomen. Ik wilde graag meer diepgang en kennis opdoen op het gebied van huidproblemen. Om deze reden ben ik de opleiding tot huidtherapie in Utrecht gaan volgen. De diversiteit van het vak huidtherapie spreekt mij erg aan, met name de combinatie van medische en cosmetische behandelingen. Het is mooi om dat wij in de praktijk een grote scala aan behandelingen aanbieden, hierdoor zie ik verschillende soorten patiënten met ieder een eigen verhaal. Dit maakt iedere dag weer anders.

Door mijn kennis en vaardigheden toe te passen kan ik echt iets betekenen voor anderen, dat motiveert mij en geeft me voldoening.

Naomi Beckers - Dermamedic
Naomi Beckers
Huidtherapeut
Naomi Beckers

Na een half jaar rechten studie wist ik, dit is niet mijn ding. Ik wil mensen helpen en iets voor andere betekenen. Zo kwam ik al snel in de medische richting terecht. De huid had spoedig mijn interesse gewekt. Na het versneld afronden van de studie schoonheidsspecialiste in één jaar wist ik het zeker. De huid, ons grootste orgaan, daar wil ik mij nog verder in verdiepen. De studie Huidtherapie in Utrecht was dan ook de aangewezen keuze.

Als huidtherapeuten zijn we nooit uitgeleerd. Na het afronden van de studie ben ik dan ook begonnen aan de master EBPiHC aan de UvA in het Amsterdam Medisch Centrum. Dit om mijn kennis te blijven vergroten en om me te blijven ontwikkelen zowel in het vakgebied als daarbuiten. Zodoende hoop ik de beste kwaliteit te kunnen garanderen voor iedere cliënt. Andere mensen écht kunnen helpen met hun huidprobleem is immers wat mij de meeste voldoening geeft.

Michèlle Vossen - Dermamedic
Michèlle Vossen

Schoonheidsspecialiste

Michèlle Vossen

Mijn naam is Michèlle en ik ben afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste. Momenteel zit ik in het 3e leerjaar van de opleiding Huidtherapie. Tijdens mijn werk als schoonheidsspecialiste heeft de huid mij altijd gefascineerd. Het verzorgen en verbeteren van de huid heb ik altijd gezien als een uitdaging en dit doe ik dan ook met alle plezier! Verder vind ik het belangrijk dat mensen tevreden zijn en zich prettig voelen. Vandaar dat ik altijd zal meedenken in welke behandelopties er zijn om samen het beste resultaat te boeken!

Ik wilde mij nóg breder oriënteren en verdiepen in de kennis over de huid, ook op medisch gebied, vandaar dat ik de stap heb gezet om te beginnen aan de studie Huidtherapie.