Laserseizoen is weer begonnen

Het laserseizoen is weer begonnen
Nu de zomer voorbij is en het najaar aanbreekt is het weer tijd voor de laserbehandelingen.

Welke huidproblemen behandelen wij met de laser?

Huidproblemen zoals pigmentvlekken, couperose, acne, acne-littekens kunnen allemaal worden aangepakt met een laserbehandeling. Ook storende haargroei behandelen we met laserontharing, hier kun je nu het beste mee beginnen. Start nu, zo heb je gladde benen in de lente! 

DermaMedic maakt voor de laserbehandelingen gebruik van Harmony XL pro van Alma lasers! Het is een multifunctioneel platform voor laser en lichtbehandelingen.

Wil je juist iets doen aan de conditie van de huid, preventief huidveroudering tegen gaan of juist de huid verbeteren als je last hebt van rimpeltjes en een onregelmatige huidstructuur? Ook daarvoor is de Harmony XL pro uitermate geschikt.

Word een laserbehandeling vergoed uit de zorgverzekering?
DermaMedic wordt erkend door alle zorgverzekeraars. De huidtherapeuten zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Acne en acne-littekens, overbeharing, verkleuringen van de huid in het gezicht kunnen dan ook gedeeltelijk of geheel vergoed worden door de zorgverzekering.

Welke behandeling is voor jou geschikt?
Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult met één van onze huidtherapeuten voor een huidanalyse en een persoonlijk advies.

Adresgegevens

DermaMedic Sittard
Rijksweg Zuid 78
6134 AD   Sittard
M: 06 - 812 56 565
E:

 

Adresgegevens

DermaMedic Valkenburg
Statenlaan 2D
6301 WE   Valkenburg
M: 06 - 483 38 232
E: