Huidverjonging

Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor huidverjonging? Samen met jou gaan we ervoor zorgen dat de huid zo mooi mogelijk oud wordt. Door middel van een stappenplan stemmen wij de beste behandelmogelijkheden en adviezen af op jouw individuele wensen.

Dermamedic HuidverjongingOnder huidveroudering wordt vaak alleen het ontstaan of de aanwezigheid van fijne lijntjes en rimpeltjes verstaan. Echter is dit begrip veel groter. Naast fijne lijntjes en rimpeltjes zorgt huidveroudering ook voor een doffere huidskleur, veranderingen in de textuur van de huid, een minder elastische huid, pigmentvlekken, couperose (zichtbare vaatjes in het gelaat), een drogere huid en kwetsbaardere huid, steelwratjes en ouderdomswratjes.

Er zijn twee hoofdzakelijke processen die zorgen voor huidveroudering, namelijk intrinsieke en extrinsieke huidveroudering. Intrinsieke huidveroudering is het natuurlijke en onvermijdelijke huidverouderingsproces. Extrinsieke huidveroudering wordt veroorzaakt door externe factoren, zoals overmatige blootstelling aan de zon, leefstijl en voeding.

De huidspecialisten en huidtherapeuten bij DermaMedic hebben de juiste kennis, vaardigheden en apparatuur om de verschijnselen van huidveroudering te behandelen. Samen met de huidtherapeut en/of huidspecialist werk je er naartoe om de huidverouderingsverschijnselen vanuit de verschillende cellen en huidlagen effectief aan te pakken, waardoor het verouderingsproces van de huid wordt vertraagd. Wij richten ons op de oorzaak van huidveroudering, waarbij de natuurlijke mimiek van het gelaat wordt behouden.

De behandelingen bestaan uit onder andere: Het thuisgebruik van producten (waaronder cosmeceuticals), huidverbeterende peelings, endermologie d.m.v. LPG (mechanische bindweefselmassage), laserbehandelingen (onder andere voor fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekjes, ongewenste haargroei en couperose), microneedling  en pigmentbehandelingen, het geven van leef adviezen en het gebruik van een zonnefilter.

Of je nu slechts een frissere uitstraling wilt, oneffenheden wilt verminderen of lijntjes en rimpeltjes wilt verminderen, kun je terecht bij DermaMedic waar ervaren huidtherapeuten en huidspecialisten je graag helpen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken!

Adresgegevens

DermaMedic Sittard
Rijksweg Zuid 78
6134 AD   Sittard
M: 06 - 812 56 565
E:

 

Adresgegevens

DermaMedic Valkenburg
Statenlaan 2D
6301 WE   Valkenburg
M: 06 - 483 38 232
E: