Het is bijna zomer

Het is bijna zomer
Het is bijna zomer, al hebben we al van veel mooie zonnige dagen mogen genieten. De zomer betekent voor mij 24 °C, bikini, rokjes, jurkjes en blote armen en benen. Dat vraagt om de nodige voorbereiding. Hoe? Hier onze tips om mee aan de slag te gaan:

Storende haargroei
De zomer is bijna hier en dat betekent dat we goodbye moeten zeggen tegen ongewenste haargroei. Ultieme gladde benen, oksels en bikinilijn? Met laserontharing is scheren, harsen en epileren verleden tijd.


Vetophopingen

Heb je last van hardnekkige vetophopingen, die ondanks gezond eten en sporten maar niet weg willen? Dan kun je kiezen voor vetbevriezing (cryolipolyse).

Droge benen
Tijdens de winter is het heel normaal dat we minder aandacht besteden aan het verzorgen van onze benen. Nu de zomer weer bijna in het land is en het weer beter weer wordt, is extra verzorging geen overbodige luxe. Om ervoor te zorgen dat je huid weer helemaal glad is kun je gebruik maken van een exfoliant. Een exfoliant verwijderd dode huidcellen. In de winter is de lucht droog en waardoor je huid soms ernstig kan uitdrogen. Heb je last van een droge en/of schilferende huid, gebruik dan een hydraterende lichaamscrème, zodat je huid weer glad, soepel en zacht wordt.

Je gezicht
Een verandering van seizoen kan betekenen dat jou huidconditie verandert. Veranderingen van temperatuur, weersomstandigheden, airconditioning en verwarming zijn een constante aanslag op je huid. Laat staat dat je huid na een winter periode ineens bloot wordt gesteld aan de zon. Om jouw huid het hele jaar door gezond te houden, is een professioneel advies door een huidtherapeut van belang. Zij bestuderen en adviseren wat het beste is voor jou huid!

Wat betreft zonbescherming… gebruik een gezichtscrème met SPF 30, ik gebruik die overigens het hele jaar door. De rest van mijn lichaam smeer ik in met zonnebrand met SPF 50. Voor toch een lekker bruin kleurtje, gebruik ik een bruin zonder zon.

Alvast een fijne zomer!

Adresgegevens

DermaMedic Sittard
Rijksweg Zuid 78
6134 AD   Sittard
M: 06 - 812 56 565
E:

 

Adresgegevens

DermaMedic Valkenburg
Statenlaan 2D
6301 WE   Valkenburg
M: 06 - 483 38 232
E: