Een fijne zomer gewenst


Over een paar weekjes is het officieel zomer, al hebben we al veel mooie, zonnige dagen gehad. De zomer betekent voor mij 24 graden, bikini, rokjes en jurkjes en blote armen en benen. En dat vraagt om de nodige voorbereiding. Hoe? Hier onze tips om aan de slag te gaan.

Storende haargroei
Gladde benen, oksels en bikinilijn. Zodra het zomer is denken we aan blote armen en benen. Weg met die haren. Met licht/laserontharing is scheren, harsen en epileren verleden tijd.

cryolipolyseVetophopingen
Heb je last van hardnekkige vetophopingen die maar niet weg willen met gezond eten en sporten? Dan kun je kiezen voor vetbevriezing (cryolipolyse).

Droge benen en armen
Misschien heb je je huid tijdens de winter minder goed verzorgd. Nu het weer beter weer wordt is extra verzorging geen overbodige luxe. Om ervoor te  zorgen dat je huid weer helemaal glad is kun je gebruik maken van een exfoliant. Deze verwijderd de dode huidcellen.
In de winter is de lucht erg droog, daardoor droogt je huid ernstig uit. Heb je last van een droge en/of schilferende huid, gebruik dan een hydraterende lichaamscrème, zodat je huid weer glad, soepel en zacht wordt.

Huid van je gezicht
Een verandering van seizoen kan betekenen dat jouw huidconditie verandert. Veranderingen van temperatuur, weersomstandigheden, airconditioning en verwarming zijn een constante aanslag op je huid. Laat staan dat je huid na de winterperiode ineens bloot wordt gesteld aan de zon. Om jouw huid het hele jaar door gezond te houden is het belangrijk om je professioneel te laten voorlichten door één van onze huidtherapeuten of huidspecialiste. Zij kijken en adviseren wat het beste is voor jouw huid! Vaak gaat het maar om kleine aanpassingen zoals vervangen van een rijke crème naar een lichte moisturiser.

Behandeling
Zorg dat je huid weer mooi en gezond is. De grauwe uitstraling, pigmentvlekjes, puistjes en onzuivere huid kunnen we aanpakken met onze huid verbeterende peelings. Geeft je huid een boost en laat je huid weer stralen! De weerstand van je huid verhogen met een peeling? Ook de gevoelige huid en huiden met rosacea kunnen we perfect behandelen met onze huid verbeterende peelings.  

Zonnestraaltjes
Wat zon bescherming betreft gebruik ik een dagcrème met SPF 50 en daaroverheen de melanprotech 130+. Deze gebruik ik het hele jaar door, omdat hier een tintje in zit en geeft het een mooie glow. De rest van mijn lichaam smeer ik in met een lotion of spray met SPF 50. Voor een lekker bruin kleurtje gebruik ik een bruin zonder zon product.

Alvast een fijne zomer!

Adresgegevens

DermaMedic Sittard
Rijksweg Zuid 78
6134 AD   Sittard
M: 06 - 812 56 565
E:

 

Adresgegevens

DermaMedic Valkenburg
Statenlaan 2D
6301 WE   Valkenburg
M: 06 - 483 38 232
E: