DERMAMEDIC behaalt 2DE plaats tijdens Qualiview Zorgverlener Awards 2018

- PERSBERICHT -

Qualiview 1DermaMedic behaalt 2de plaats tijdens Qualiview Zorgverlener Awards 2018 voor ‘meest aanbevolen huidtherapeutische praktijk van Nederland’

De Qualiview Zorgverlener Awards 2018 zijn uitgereikt. Tijdens het feestelijke event, dat op dinsdag 26 juni 2018 plaatsvond, werd bekendgemaakt welke praktijken en zorgverleners de hoogste waarderingen kregen van hun klanten. De awards zorgden voor blije én trotse gezichten.

De Qualiview Zorgverlener Awards werden alweer voor de tweede keer uitgereikt. Ook dit keer vond het bijzondere moment plaats in CitySense Utrecht. Bij de awards draait het om het oordeel van de patiënt over de zorgverlener. De prijzen werden uitgereikt door onder anderen Sabine Uitslag (bestuursvoorzitter NVH), Frans Koornberg (bestuursvoorzitter VvOCM) en Robert Versteegh (directeur Fys’Optima) voor de beroeps-groepen fysiotherapie, huidtherapie, oefentherapie en logopedie.

Bij het tot stand komen van de uitslag was het aantal ingevulde vragenlijsten een belangrijk onderdeel. Verder werden onder andere de beoordelingen op themaniveau, algemene beoordeling en NPS meegeno-men. Daarnaast hebben er diverse controles op opvallendheden plaatsgevonden om de zuiverheid van de onderzoeken te borgen.

Qualiview 2De nominatie voor een award heeft een waardevolle betekenis. Klantervaring is namelijk één van de onder-delen die tezamen met andere indicatoren de definitie van kwaliteit maakt.

Uitreiking Qualiview Zorgverlener Awards
De awards werden binnen de verschillende beroepsgroepen uitgereikt in de volgende drie categorieën: de door de klant ‘meest gewaardeerde praktijk’, ‘meest aanbevolen praktijk’ en ‘meest gewaardeerde zorgver-lener’.

Qualiview Zorgverlener Awards
Qualizorg, waar Qualiview onder valt, verzamelt op grote schaal kwaliteitsindicatoren in de Nederlandse gezondheidszorg en bedient 9.500 zorgorganisaties binnen 18 zorgmarkten. Het ervaringsonderzoek wordt gedaan via landelijk gevalideerde meetinstrumenten, met draagvlak van de beroepsverenigingen, zorgverzekeraars en Patiëntenfederatie Nederland.
 

Wat zorgt voor een hoge waardering en goede klantervaring?
Vakkundigheid en deskundigheid, gecombineerd met duidelijke communicatie over het behandelplan is belangrijk voor de klanten van de zorgverleners. Naast oprechte betrokkenheid en aandacht zorgt vriendelijkheid van de zorgverlener ook voor een hoge waardering en goede klantervaring.

 

Qualiview

Qualiview 4

 Iedereen bedankt voor jullie beoordeling. Geweldig!!!

Adresgegevens

DermaMedic Sittard
Rijksweg Zuid 78
6134 AD   Sittard
M: 06 - 812 56 565
E:

 

Adresgegevens

DermaMedic Valkenburg
Statenlaan 2D
6301 WE   Valkenburg
M: 06 - 483 38 232
E: