Huidverjonging - Fractional-laser behandeling

Middels een Fractional laser behandeling wordt de bovenste huidlaag vernieuwd, hierdoor ontstaat er een stevigere en gezondere huid.

Tijdens de behandeling worden er in de huid minuscule gaatjes gemaakt, de omliggende huid wordt intact gelaten, zo herstelt de huid snel en gaaf. De gefractioneerde Ablatieve Erbium laser kan bijdragen aan het verminderen van tekenen van huidveroudering, zoals: rimpeltjes, fijne lijntjes, grove poriën, littekens, acne littekens, en striae.

Hoe werkt de Ablatieve Fractional laser?
De Erbium YAG 2940 Fractional laser is selectief op water in uw huid. Daardoor is de laser in staat zeer selectief uw bovenste huidlaag te vernieuwen en wordt de pijn tot het minimum beperkt. De laser creëert gecontroleerde microscopische openingen in de huid, verwarmd het gebied en stimuleert de collageen aanmaak voor een jongere frisse huid.

Huidreactie na de behandeling
Direct na de behandeling kan er sprake zijn van een warm en branderig gevoel, ook kan de huid rood en gezwollen zijn. De volgende dagen kunnen er piepkleine korstjes ontstaan. De roodheid en zwelling is afhankelijk van de intensiteit van de behandeling en de huidconditie voor de behandeling. De roodheid en zwelling verdwijnt redelijk snel en is bovendien te camoufleren met medische camouflage van Lycogel.

Adviezen voor en na de behandeling

  • De behandeling kan niet plaatsvinden op een zongebruinde huid
  • Tijdens de behandeling mag er geen koortslip aanwezig zijn.
  • In de 24 uur voor de behandeling niet bijzonder heet douchen
  • Na een behandeling 48 uur niet zwemmen
  • Na de behandeling niet aan de huid krabben

Ook adviseren wij u niet te zonnebaden na de behandeling en uw huid goed te beschermen met zonnebrandcrème SPF 30/50. Uw dagelijkse bezigheden kunt u uiteraard direct weer hervatten.

Adresgegevens

DermaMedic Sittard
Rijksweg Zuid 78
6134 AD   Sittard
M: 06 - 812 56 565
E:

 

Adresgegevens

DermaMedic Valkenburg
Statenlaan 2D
6301 WE   Valkenburg
M: 06 - 483 38 232
E: